Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

KΡΙΟΣ

Δεν σου φταίνε οι άλλοι αν έχεις τα νεύρα σου με τα δικά σου. Μην απομονώνεις τους συνεργάτες σου γιατί όταν θα τους χρειαστείς θα σου γυρίσουν την πλάτη. Χρειάζεσαι δικούς σου ανθρώπους δίπλα σου. Αν είσαι δεσμευμένος δεν χρειάζεται να αντιδράς με νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος προτιμάς τη μοναξιά σου αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει. «Χτυπάει» εκεί που δεν τον περιμένεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθεις εξαντλημένος και απογοητευμένος. Μην το βάζεις κάτω. Σύντομα θα πετύχεις το καλύτερο, ειδικά αν έχεις να κάνεις διακανονισμούς με δημόσιες υπηρεσίες ή συζήτηση για νέα εργασία. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου… κάνει νερά, έχε το νου σου. Αν είσαι αδέσμευτος και σκέφτεσαι μια επανασύνδεση μην το κάνεις. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και θα πληγωθείς. Προχώρα μπροστά για τα καλύτερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Να προσέξεις το περιβάλλον σου. Μην αφήσεις να «πετάξει» μια επαγγελματική ευκαιρία γιατί κάποιοι σε συμβουλεύουν λάθος. Έχεις ωραίες ιδέες και θ’ αρχίσεις να πείθεις συνεργάτες σου για να τις υλοποιήσεις. Μην το καθυστερείς! Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις γιατί το ταίρι σου τώρα δεν είναι σε θέση ν’ ακολουθήσει την…. επανάσταση σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταφέρεις να φέρεις στα… νερά σου έναν ανταγωνιστή και να κλείσεις μια νέα συμφωνία καθώς έχεις μια ιδέα που θα τον ενθουσιάσει! Πρόσεξε μόνο έναν συνάδελφο ή συνεργάτη σου γιατί …. μιλάει πολύ και εκεί που δεν πρέπει. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί κρυφές… αμαρτίες θα έρθουν στο φως και θα κινδυνέψει η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέο πρόσωπο.

 

ΛΕΩΝ

Να μην είσαι γεμάτος έπαρση και άκου λίγο και τους συνεργάτες σου που ξέρουν τη δουλειά. Αν συνεχίσεις έτσι θ’ αρχίσεις να χάνεις «συμμάχους» που τους έχεις ανάγκη. Μια ιδέα σου εντυπωσιάζει τους ανωτέρους σου ή κάποιον συνεργάτη και την βάζετε αμέσως σε εφαρμογή. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι βιαστικός.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δούλεψες πολύ κι αυτό φαίνεται. Αρχίζεις να έχεις κέρδη από νέες επενδύσεις που έκανες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθείς. Οργάνωσε το επόμενο σχέδιο σου τώρα που έχεις έμπνευση. Αν είσαι δεσμευμένος πλησίασε τρυφερά το ταίρι σου κι αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σου. Μην αρχίσεις να κοιτάς τις λεπτομέρειες. Προχώρα χωρίς καθυστέρηση.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου και αυτό θα αναπτερώσει το ηθικό σου. Μην αφεθείς σε επιπόλαιες συνεργασίες από πανικό αλλά οργάνωσε καλά την επόμενη επαγγελματική κίνηση σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην αφεθείς σε μια παράνομη ερωτική ιστορία. Αν αποκαλυφθείς … πέταξε το πουλάκι. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό. Ακολούθησε το και δες αν ταιριάζετε στην καθημερινότητα σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καιρός είναι να κοιτάξεις τα οικονομικά σου και πως θα καταφέρεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Χρησιμοποίησε καλούς παλιούς συνεργάτες και δέξου τις συμβουλές τους. Μην απομονώνεσαι γιατί τα προβλήματα θα διογκωθούν. Έχεις ιδέες, προχώρα στην υλοποίηση. Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος θα πλησιάσεις πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν σε ενδιαφέρει κάτι μόνιμο, προχώρησε το χωρίς αναβολές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφοσιώσου στη δουλειά σου και άσε τους άλλους να … βγάλουν το φίδι από την τρύπα σε ένα επαγγελματικό θέμα. Μείνε στο παρασκήνιο γιατί αν εμπλακείς θα είσαι ο μόνος που θα ζημιωθείς. Άλλωστε έχεις πολλά δικά σου θέματα να λύσεις στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σε… απογειώνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό, οπότε μην φοβηθείς μια αναποδιά που θα προκληθεί από μια ζημιά στη δουλειά σου. Ήδη έχεις αρχίσει και βάζεις μπροστά μια νέα ιδέα σου και βρήκες και καλούς «συμμάχους» για να την προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αν είσαι δεσμευμένος αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια επανασύνδεση σου φέρνει πρόσκαιρη χαρά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεται να κάνεις έναν νέο προγραμματισμό στα οικονομικά σου για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων. Ξοδεύεις ασυλόγιστα για πράγματα που δεν είναι απαραίτητα και το κάνεις για λόγους εντυπωσιασμού. Σύνελθε και αφοσιώσου στη δουλειά. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος μην παίζεις σε πολλά ταμπλό γιατί θα αποκαλυφθείς. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί το ταίρι σου έχει παράπονα. Δείξε του στοργή.

 

ΙΧΘΥEΣ

Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται αλλά υπάρχουν και κάποιοι που «πατάνε» στην ευαισθησία σου. Πρόσεξε τι σου ζητάνε και εσύ ασχολήσου με μια νέα ιδέα σου στη δουλειά που μόλις την υλοποιήσεις θα λύσεις πολλά προβλήματα σου. Μην είσαι ανασφαλής και αναβλητικός. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Μην δημιουργείς σκηνές ζηλοτυπίας. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου