Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Ροζ Πανσέληνος (Σελήνη σε αντίθεση με Ήλιο-Δία και Ποσειδώνα), που… ταρακουνάει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, σου φέρνει αναστάτωση και αναποδιές. Μην πειστείς πως μία πρόταση που θα σου κάνουν είναι για το καλό σου. Ένας συνεργάτης σού σκάβει το λάκκο! «Οχυρώσου». Αν είσαι δεσμευμένος, ένα μυστικό απειλεί τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη βιάζεσαι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Μην εμπλακείς σε μια διαμάχη στη δουλειά γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Θα σου επιρρίψουν ευθύνες και θα χάσεις κι έναν καλό σύμμαχο. Μην τάζεις, γιατί θα χαλάσεις φιλίες και μια σχέση, αν είσαι δεσμευμένος, ή θα απογοητεύσεις μια καινούρια που θα σου τα… ψάλει κιόλας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ζημιά στη δουλειά θα σε ρίξει ψυχολογικά, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Έχεις μάθει να ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους και αυτό δεν είναι καλό. Ανάλαβε την ευθύνη των πράξεών σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις συμμάχους. Το ίδιο κάνε και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς ουσία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολη μέρα για σένα, καθώς η Πανσέληνος θα σου αλλάξει τα… φώτα. Θα είσαι μέσα στη μουρμούρα και τα νεύρα σου στο… κόκκινο. Θα βρεθείς μέσα σε μια διαμάχη και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Μην πείθεσαι εύκολα και πρόσεξε τις κολακείες. Δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις πράγματα για εντυπωσιασμό.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις έπαρση και αυτό δεν σε βοηθάει να δεις πού κάνεις λάθη. Βαδίζεις σε… τεντωμένο σκοινί, καθώς ξοδεύεις πολλά και μια συνεργασία που ήλπιζες θα… τουμπάρει. Στα συναισθηματικά μην αφεθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μείνε μακριά από παράλληλη σχέση γιατί υπάρχει φόβος αποκάλυψης, κι αν είσαι αδέσμευτος μην μπλέκεις σε «καμένες» σχέσεις. Προχώρα σε κάτι «υγιές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα στεναχωρηθείς, καθώς θα καταλάβεις ότι υπάρχει παρασκήνιο στη δουλειά, αλλά καλό είναι να μείνεις απλός παρατηρητής. Έτσι θα καταλάβεις ποιοι δεν είναι όπως δείχνουν. Προχώρα, αλλά να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Στην προσωπική σου ζωή ζήσε τις όμορφες στιγμές και μη γίνεσαι απόλυτος. Αν είσαι μόνος, μην αφεθείς σε κάτι καινούριο πριν το ψάξεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα στεναχωρηθείς γιατί ένας συνεργάτης σού κάνει νερά. Μη στήσεις καβγά. Η σημερινή μέρα που βάλλεσαι από την Πανσέληνο θέλει προσοχή. Οπότε πρόσεξε τις κινήσεις σου. Μην κάνεις ένα επαγγελματικό ραντεβού για κάτι καινούριο. Συναισθηματικά έχεις αναστατωθεί και, μόνο αν ηρεμήσεις, θα βρεις λύσεις, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ψάχνεις τον έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην ανοιχτείς σε κάτι καινούριο, γιατί δεν είναι όπως σ’ το παρουσιάζουν. Θα χάσεις χρήματα και θα δυσαρεστήσεις και ένα συνεργάτη. Αρκέσου σε ό,τι έχεις καταφέρει, αφού αρχίζεις να τα πηγαίνεις καλά οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλέσεις καβγά γιατί θα σπάσει το… σχοινί, ενώ αν ψάχνεσαι για κάτι καινούριο, μην κάνεις όνειρα για μονιμότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πιθανό να διαλυθεί μια επαγγελματική σου συνεργασία. Μη στεναχωριέσαι γιατί δεν θα ήταν και τόσο επικερδής όσο φανταζόσουν. Υπήρχε αρκετό παρασκήνιο που δεν το ήξερες. Στα συναισθηματικά σου ένα πρόσωπο κινείται συμφεροντολογικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις καβγά. Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι και μετά… πέφτεις στα πατώματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχολήσου με τη δουλειά σου και μην μπεις στη διαδικασία κουτσομπολιού ή σχολίων γιατί σήμερα, με την Πανσέληνο να σε ταράζει, θα χαλάσεις με τα νεύρα σου συνεργασίες και φιλίες. Μην προσπαθήσεις να λύσεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν ψάχνεις κάτι καινούριο, δεν είναι η μέρα κατάλληλη για να αφεθείς. Περίμενε το καλό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προχώρα με σύνεση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, γιατί έχεις αρχίσει και ξοδεύεις αλόγιστα. Αυτό σύντομα θα σου στοιχίσει. Στα συναισθηματικά σου δείξε αυτοσυγκράτηση και μην προκαλείς καβγάδες από ζήλια, ενώ αν έρθει μια καινούρια γνωριμία, μην αφήσεις να δοθούν λάθος εντυπώσεις γιατί θα μπλέξεις. Δεν είσαι αυτό τον καιρό για σχέση, οπότε ξεκαθάρισέ το.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η καλοσύνη σου ξεπερνάει κάθε όριο με αποτέλεσμα να σε εκμεταλλεύονται οι γύρω σου. Στη δουλειά δεν χρειάζονται συναισθηματισμοί. Δείξε ότι μπορείς και καταλαβαίνεις και πως δεν καταθέτεις τα όπλα. Θα βρεις λύση για ένα οικονομικό πρόβλημα που θα προκύψει. Στα συναισθηματικά σου μη χαλιέσαι με λεπτομέρειες και αγκάλιασε το ταίρι σου. Μην ενθουσιάζεσαι με κάτι καινούριο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου