Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ
Κάποια θέματα στη δουλειά που σου φαίνονταν βουνό σήμερα θα διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα είναι και οι συνεργάτες σου ευχαριστημένοι. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς μια υπέροχη βραδιά με το ταίρι σου. Πρόσεχε μόνο μην αρχίσεις να συζητάς κάτι που πληγώνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον, σε φέρνει μπροστά σε ένα ερωτικό δίλημμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι συνεργάτες σου ξέρουν πλέον ότι μπορούν να στηριχθούν σε σένα. Πρόσεξε μόνο τις… τρικλοποδιές που θα σου βάλει πρόσωπο που ζηλεύει την άνοδο σου. Απομόνωσε το και δώσε του να καταλάβει ότι εσύ έχεις το «πάνω χέρι» και έχεις δυνατούς συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις στο Διαδίκτυο με επιτυχία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά ενώ σήμερα «σκάει» και νέα συνεργασία στην οποία όμως πρέπει να βάλεις τους δικούς σου όρους. Μην απομονώνεις ανθρώπους που σε αγαπάνε. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου επιζητεί την προσοχή σου. Αλλιώς θα… πετάξει το πουλάκι. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Είναι ριψοκίνδυνο να τον ακολουθήσεις αλλά θα… απογειωθείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σου φέρνει νέες προκλήσεις. Μην εμπιστεύεσαι τρίτους κι ακολούθησε το ένστικτο σου. Μια καλή πρόταση θέλει να την αρπάξεις γρήγορα και χωρίς να αρχίζεις να μουρμουράς. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου αλλά το ταίρι σου ξέρει να σε αποφορτίζει. Αφέσου στα χέρια του. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

 

ΛΕΩΝ
Η έπαρση δεν βοηθάει. Δημιουργείς εχθρούς. Ζήτα συγνώμη για ένα λάθος και συνεργάσου στη δουλειά γιατί δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη μια ευκαιρία. Αναλώνεσαι σε έριδες και αφήνεις πίσω σημαντικά πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στην σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση μέσα από επαγγελματικό περιβάλλον θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αν θέλεις κάτι σοβαρό, προχώρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συνέχισε την καλή δουλειά και σκέψου πόσα πράγματα έχεις καταφέρει. Με το να παραπονιέσαι δεν βγαίνει κάτι. Το μόνο που κάνεις είναι να χάνεις φίλους και μια επαγγελματική ευκαιρία που φαίνεται ότι είναι καλή. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει σε όλες τις αποφάσεις σου. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ, αρκεί να είσαι δεκτικός.

 

ΖΥΓΟΣ
Μην προσπαθήσεις να τους ικανοποιήσεις όλους. Κοίταξε το συμφέρον σου. Μια πρόταση που πέφτει στο τραπέζι σε βγάζει από μεγάλο διέξοδο. Ένας φίλος σε βοηθάει να την υλοποιήσεις. Προχώρα. Στα συναισθηματικά σου προσπαθείς να ισορροπήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος να ανανεώσεις τη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος να βρεις επιτέλους το «λιμάνι» σου και ν’ αράξεις, αρκεί να μην γέρνεις σε δύο μεριές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι τυχερός γιατί έχεις φίλουςκαι ίσως κι ένα ταίρι που σε στηρίζουν και χάρη σε αυτούς έχεις καταφέρει να επιλύσεις αρκετά προβλήματα. Προχώρα μπροστά και άφησε πίσω… βαρίδια που δεν σε αφήνουν να κάνεις καινούργια πράγματα. Αυτό να κάνεις και με τη σχέση σου. Μην κρατάς … ημερολόγιο κακίας και δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα μην ανοιχθείς σε κάτι καινούργιο γιατί ίσως να είναι μόνο ο ενθουσιασμός σου και δεν εξετάσεις καλά κάποιες παραμέτρους. Μελέτησε το και συμβουλέψου παλιό συνεργάτη σου. Στα αισθηματικά σου αν είσαι δεσμευμένος θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σας ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις αλλά να προσέξεις να εστιάσεις σε έναν στόχο όχι σε πολλούς, αλλιώς θα βρεθείς και πάλι μόνος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα σου φέρνει ευκαιρίες για να δείξεις την αξία σου και να κερδίσεις κάτι που θέλεις πολύ στα επαγγελματικά σου, αρκεί να μην παραμερίσεις έναν συνεργάτη σου που σε έχει προστατεύσει στο παρελθόν. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις τώρα καμμιά σοβαρή συζήτηση για κάτι που σε απασχολεί. Ζήσε τη στιγμή. Αν είσαι αδέσμευτος μην υποκύπτεις σε… ρηχές σχέσεις. Εσύ θέλεις κάτι σταθερό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάνε αυστηρές επιλογές γιατί δεν είναι όλοι φίλοι σου. Με την υπεραισιοδοξία σου θα χάσεις λεφτά και θα βρεθείς σε δύσκολη θέση. Μην λες τα επαγγελματικά σου σχέδια παντού. Οι ανταγωνιστές καιροφυλακτούν και θα σου χαλάσουν στρωμένη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο Διαδίκτυο. Μην «επενδύσεις» σε νέα γνωριμία γιατί δεν είναι αυτό που φαίνεται.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Τσέκαρε τους συνεργάτες σου γιατί κάποιος σου κάνει.. νερά. Μην τσακωθείς αλλά απομόνωσε τον χρησιμοποιώντας πλάγια τακτική ή έναν ισχυρό σου σύμμαχο που θα του… τρίξει τα δόντια. Αν είσαι δεσμευμένος είσαι πολύ δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και θα έχεις αρκετές γνωριμίες για να διαλέξεις. Μόνο μην αρχίσεις να κλαίγεσαι γιατί θα … πετάξει το πουλάκι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου