Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα κι αν χρειαστεί χρησιμοποίησε έναν ισχυρό «σύμμαχο» γιατί κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την εξέλιξη σου. Μια οικονομική πρόταση κρύβει «παγίδες». Μην ενθουσιάζεσαι, ψάξε τα ψιλά γράμματα της συμφωνίας. Αν είσαι δεσμευμένος μην φορτίζεις με προβλήματα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον, σου φέρνει ταίρι. Μην τρέχεις και φοβίσεις το πρόσωπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην διαστάσεις να αναζητήσεις «συμμάχους» για ένα νέο επαγγελματικό σου σχέδιο. Οργάνωσε το όμως καλά πριν προχωρήσεις. Κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την άνοδο σου και θα κάνουν κάθε τι για να ανακόψουν την πορεία σου. Μην τσακωθείς αλλά δες πως μπορείς ν’ απομονώσεις αυτούς που είναι απειλή για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος αγνοείς ένα μυστικό. Αν είσαι αδέσμευτος απογοητεύεσαι συνεχώς.

 

ΔΙΔΥΜΟI

Να παραμείνεις στις καθημερινές σου ασχολίες και ν’ αφήσεις τα… ανοίγματα γι’ αργότερα. Μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που δεν γνωρίζεις και μην ονειρεύεσαι πράγματα που δεν είναι μέσα στον κύκλο των ενδιαφερόντων σου. Θα έχεις ζημιά. Πρόσεξε. Αν είσαι δεσμευμένος πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Ακολούθησε τον χωρίς να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια αναποδιά σε βγάζει από τα σχέδια σου αλλά να έχεις ψυχραιμία. Με το να γκρινιάζεις δεν θα μειώσεις τη ζημιά αλλά μόνο με σκληρή δουλειά και ομαδική συνεργασία. Προχώρα δυναμικά. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου αλλά το ταίρι σου θα φροντίσει να σε … αποφορτίσει με αγκαλιές. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Έτσι θα μάθεις τι νιώθει.

 

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα που είχατε τσακωθεί η απομακρυνθεί. Μην έχεις έπαρση και πες και ένα «συγνώμη». Δεν είσαι αλάθητος και θα πρέπει να κοιτάξεις και το συμφέρον σου στη δουλειά που μόνο με συνεργασία θα προχωρήσει. Αν είσαι δεσμευμένος φρόντισε να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις αλλά η έπαρση σου ενοχλεί. Μετρίασε την.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις βάλει κάτω το κεφάλι και δουλεύεις διαρκώς. Έχεις πετύχει πράγματα αλλά σου … ξεφεύγουν κάποια «ζιζάνια» στη δουλειά που πληθαίνουν. Άνοιξε τα μάτια και τα αυτιά σου για να τα… ξεριζώσεις πριν να είναι αργά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει και περνάτε «ζάχαρη». Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ γιατί σε επαγγελματικό ραντεβού, προκύπτει έρωτας.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν και συμφωνούν σε κάθε παράτολμο σχέδιο σου. Θα πάρεις λεφτά που δεν τα περιμένεις αλλά δεν πρέπει να ξεθαρρέψεις. Καλή η προσπάθεια σου αλλά ακόμα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος να βρεις το ταίρι σου, αν κλείσεις άλλους συναισθηματικούς κύκλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι «κλεισμένος» στο…καβούκι σου και έτσι ίσως καθυστερήσεις να δεις μια επαγγελματική ευκαιρία και θα την χάσεις. Ένας συνεργάτης στα λέει αλλά εσύ δεν θέλεις να ανοιχτείς. Μην φοβάσαι τις αλλαγές. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δίνει λύση που ούτε καν φαντάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προχώρα αργά αλλά χωρίς να δείχνεις τρομερή επιφυλακτικότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις κουραστεί από τη δουλειά και βλέπεις ότι τις τελευταίες μέρες δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Επιπλέον σήμερα σου σκάει και μια ζημιά, οπότε χάνεις για λίγο την υπεραισιοδοξία σου. Όμως καταφέρνεις να βρεις λύση και ηρεμείς. Το ίδιο θα κάνεις και με τα συναισθηματικά σου καθώς θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις αλλά να εστιάσεις σ’ έναν στόχο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην ακούς τους άλλους και να στηριχθείς στο δικό σου ένστικτο για κάτι καινούργιο που θέλεις ν’ αναλάβεις στη δουλειά. Ανέλαβε την ευθύνη αλλά να έχεις και εναλλακτικό σχέδιο, όπως κάνεις πάντα. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην υποκύπτεις σε… ρηχές σχέσεις. Θέλεις κάτι σταθερό και έρχεται καλή περίπτωση αρκεί να αξιολογήσεις σωστά. Μην αργήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά χρειάζεται ακόμα προσοχή, οπότε κράτησε σωστούς συνεργάτες. Απέφυγε αυτούς που σου τάζουν … λαγούς με πετραχήλια γιατί υπάρχει φόβος εξαπάτησης και ζημιάς. Προχώρα όπως εσύ γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το.. απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος «επενδύεις» σε μια νέα γνωριμία. Μην κάνεις μακροχρόνια σχέδια. Ζήσε καλά και βλέπεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το ξέρεις καλά πως πρέπει να κάνεις … ξεκαθαρίσματα στη δουλειά και σήμερα προχωράς σε ριζικές αλλαγές. Σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μην σε πιάσουν οι συναισθηματισμοί σου και το αποφύγεις πάλι γιατί αν δεν διώξεις τα… βαρίδια θα παραμένεις στάσιμους ή θα έχεις ζημιές. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά και είσαι πολύ τρυφερός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου