Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ
Θα έχεις πολλή δουλειά κι αυτό θα σε βγάλει εκτός εαυτού, οπότε πρόσεξε, γιατί θα τσακωθείς με άτομα των οποίων η βοήθεια είναι πολύτιμη. Μη βιαστείς να κρίνεις ένα νέο συνεργάτη αν η σημερινή σας επικοινωνία είναι κάπως προβληματική. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία δείχνει κάποια καλά στοιχεία. Μη βιάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην πιέζεις κανέναν να μείνει δίπλα σου, έστω κι αν χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη ή ένα φίλο, ειδικά σήμερα, που θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία. Αφοσιώσου στη δουλειά και όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Να δείξεις αγάπη στο ταίρι σου γιατί το έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιο άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει διακριτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα στραβώσει μια οικονομική συμφωνία, καθώς σήμερα η επικοινωνία στη δουλειά είναι γεμάτη εντάσεις. Να παραμείνεις ψύχραιμος και να χειριστείς μόνο τα επείγοντα, μέχρις ότου περάσει η… μπόρα. Αν είσαι δεσμευμένος, τα προβλήματα στη δουλειά τα μεταφέρεις στο ταίρι σου. Πρόσεξε, γιατί θα χαλάσεις μια ωραία βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύψεις σε μια επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κοίτα να προφυλαχτείς από κουτσομπολιά και μην υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία. Πιθανότατα σε κάποιες λεπτομέρειες θα… κρύβεται μια παγίδα. Μην γκρινιάζεις συνεχώς και προσηλώσου στη δουλειά, γιατί έχεις να ολοκληρώσεις διάφορες εργασίες. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις μια υπέροχη ερωτική βραδιά με την απαισιοδοξία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε ιστορίες της μίας βραδιάς.

ΛΕΩΝ
Άρχισε να κάνεις διακανονισμούς και άφησε γι’ αργότερα τα… ξεκαθαρίσματα. Αυτή τη στιγμή προέχει να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, γιατί οι ανταγωνιστές, αλλά και συνεργάτες σου σου σκάβουν το… λάκκο. Πρόσεξε μην πέσεις μέσα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σου χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόσεξε γιατί ένα λάθος στη δουλειά θα… ελαφρύνει το πορτοφόλι σου. Ευτυχώς, οι συνεργάτες σου σε αγαπάνε και φροντίζουν να σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεκινήσεις σήμερα συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Ξεκίνα και βλέπεις πώς θα πάει.

ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην ανοιχτείς σήμερα σε κάτι καινούριο, γιατί θα αποδειχτεί ότι δεν είναι αυτό που περιμένεις. Θα υπάρξει ακόμα και η πιθανότητα εξαπάτησης, γι’ αυτό μην πιστέψεις κάποιους που σου μιλάνε για σύντομα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία για συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γίνεις αποδέκτης μιας ενδιαφέρουσας ερωτικής εξομολόγησης από κάποιο πρόσωπο του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το να κλείνεσαι στο καβούκι σου, δεν βγαίνει κάτι. Συμβουλέψου ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι και ξεκίνα δυναμικά την προσπάθεια να αυξήσεις τα κέρδη σου, χρησιμοποιώντας με προσοχή τα μέσα που έχεις στη διάθεσή σου, ακόμα και το διαδίκτυο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου, αλλά εσύ δεν βάζεις μυαλό. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σκεφτείς το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με ένα πρόσωπο που επιστρέφει και ζητάει μία δεύτερη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχουν ανταγωνιστές γύρω σου, ακόμα και δικά σου πρόσωπα που σε ζηλεύουν γιατί είσαι πολύ δραστήριος στη δουλειά, οπότε κινήσου με άκρα μυστικότητα στα επαγγελματικά σου. Σήμερα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου. Ηρέμησε και μην κάνεις καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη! Άλλωστε, αυτό τον καιρό δεν θέλεις δέσμευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλά. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Μην ανοίξεις τώρα και άλλο επαγγελματικό μέτωπο, γιατί έχεις να κλείσεις πολλά ακόμα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός με το ταίρι σου, αλλά δείξε του τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι καχύποπτος με ένα πρόσωπο που θέλει να σε προσεγγίσει επειδή του αρέσεις. Θα το κάνεις να φύγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό και να μην ξεφύγεις με περιττά έξοδα. Βλέπεις τα πράγματα κάπως επιπόλαια και δεν ακούς τους συνεργάτες σου, που σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Θα χάσεις μια σημαντική συμφωνία και θα στεναχωρηθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα σύντομα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥEΣ
Ρίξου στη δουλειά και άσε τις γνώμες και τις κρίσεις για τους άλλους. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά σου, μόνο αν είσαι προσηλωμένος στη δουλειά και καταφέρεις να αρπάξεις μια ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε ενθουσιάσει μια νέα γνωριμία. Προχώρα αργά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου