Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακό σου θα «κυλήσει» με σκέψεις για το τι θα πρέπει να προσέξεις και να βελτιώσεις μέσα στην εβδομάδα. Θέλεις να κάνεις πολλά, αλλά οι καταστάσεις και κάποιες αναποδιές δεν θα σε αφήσουν να προχωρήσεις όπως θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος μια αποκάλυψη θα σε ταράξει. Αν είσαι ελεύθερος μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Δύσκολη η τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα τεστάρει τις ήδη κλονισμένες αντοχές σου. Μια πρόταση καλού φίλου ή του αγαπημένου σου για ένα σύντομο ταξιδάκι είναι καλή ιδέα για να ηρεμήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος θα νιώσεις ασφαλής και ότι το ταίρι σου κάνει καθετί για να είσαι χαρούμενος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία. Ακολούθησέ τη.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Να περιμένεις ότι μέσα στην εβδομάδα μια απογοήτευση θα την πάρεις, καθώς φίλοι ή συνεργάτες δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην… κουκουλώνεις άλλο τα προβλήματα και συζήτησε με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος μη βιαστείς να ωραιοποιήσεις μια νέα γνωριμία γιατί δεν ξέρεις όλη την αλήθεια. Προχώρησε αργά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να οπλιστείς με υπομονή καθώς μέσα στην εβδομάδα θα έχεις αναποδιές κι ένα οικονομικό πρόβλημα που πρέπει να το δεις σύντομα. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί λόγω της κακής σου διάθεσης θα τσακωθείς με το ταίρι σου για πρακτικά θέματα του σπιτιού, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μη φλερτάρεις στον χώρο της δουλειάς γιατί θα γίνουν κουτσομπολιά.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις έπαρση και αυτό δεν βοηθάει να διατηρήσεις καλές σχέσεις με τους γύρω σου, ειδικά στη δουλειά που πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, οπότε νιώθεις λιγότερο αγχωμένος. Αν είσαι δεσμευμένος μη δίνεις υποσχέσεις στο ταίρι σου που δεν θα τηρήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, να είσαι επιφυλακτικός σε φλερτ και νέες γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να είσαι πολύ προσεκτικός ειδικά σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Μέσα στην εβδομάδα θα χρειαστεί να τρέξεις για κάτι έκτακτο. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις καβγά, γιατί το ταίρι σου έχει δίκιο. Τελευταία, είσαι συνεχώς απομονωμένος ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην εξιδανικεύσεις μια νέα γνωριμία που θα έρθει με… φόρα, αλλά όχι τόσο ειλικρινείς προθέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην προσπαθείς πάντα να βρεις ισορροπίες γιατί θα χάσεις πολύ χρόνο από δικές σου δουλειές που πρέπει να προχωρήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις σήμερα σοβαρές συζητήσεις και πέρνα καλά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σού τάζει λαγούς με πετραχήλια. Ζήσε το, αλλά κράτα μικρό καλάθι γιατί θα απογοητευθείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα που μπαίνει θα έχει κέρδη αλλά και ζημιές, οπότε να παραμείνεις ψύχραιμος. Θα έχεις κάποιες κόντρες στη δουλειά αλλά να αποφύγεις να τσακωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μη θεωρείς το ταίρι σου δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος μην εκτίθεσαι σε νέες γνωριμίες. Δες το σαν παιχνίδι και μην το «δένεις» ότι πάει για σχέση. Διασκέδασέ το.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη θεωρείς τίποτα δεδομένο στον εργασιακό και οικονομικό τομέα. Τα βλέπεις όλα με υπεραισιοδοξία και αυτό στην παρούσα φάση δεν θα σε βοηθήσει. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου και απόλαυσε τον έρωτα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια γιατί θέλεις να πιστέψεις σε έναν μεγάλο έρωτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εβδομάδα που μπαίνει να αφοσιωθείς στη δουλειά και να μην είσαι αφηρημένος γιατί μπορεί να κάνεις λάθος που δεν θα διορθώνεται. Αν είσαι δεσμευμένος μην τσιλημπουρδίζεις γιατί θα αποκαλυφθείς και το ταίρι σου θα σου δείξει… την πόρτα, κάτι που δεν το θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος, άτομο που φαινόταν καλό θα σου δείξει ένα άλλο πρόσωπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια… ψυχρολουσία θα την περάσεις αυτή την εβδομάδα καθώς ένας συνεργάτης σου που του έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη θα σου κάνει νερά. Μην τσακωθείς με το ταίρι σου για μια ασήμαντη αφορμή γιατί δεν θα μπορέσεις να καλύψεις το χάσμα. Αν είσαι ελεύθερος μην παρεξηγήσεις μια φιλική συμπεριφορά και εκτεθείς. Προχώρησε αργά και βλέπεις πώς θα εξελιχθεί.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να κρατάς μικρό καλάθι σε ό,τι ακούσεις μέσα στην εβδομάδα και προσπάθησε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Αν είσαι δεσμευμένος μην προκαλείς καβγάδες από ανασφάλεια. Δείξε εμπιστοσύνη και τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη βιάζεσαι με μια νέα γνωριμία. Δες τις πράξεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου