Ζώδια

Ζώδια: Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό – Ποιοι ευνοούνται

Στον Ζυγό περνά από σήμερα και μέχρι τις 22 Οκτωβρίου η Αφροδίτη.

Ως κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου έρχεται και θα προσφέρει εύνοια στις διαπροσωπικές σχέσεις και ηρεμία, ενώ όλο και περισσότερο θα εστιάζουμε στην όμορφη πλευρά της ζωής. Ποια ζώδια θα δουν την επαγγελματική και ερωτική ζωή τους να βελτιώνεται;

Κριός

Από τις πρώτες ημέρες στον Ζυγό η Αφροδίτη σάς δείχνει το καλό της πρόσωπο. Σε συνδυασμό με την επιρροή της Νέας Σελήνης (στις 26/9) αυτή η περίοδος υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις σε και καλές συνεργασίες. Παράλληλα, έντονη κινητικότητα παρατηρείται και στον ερωτικό τομέα, αρκεί να δείξετε σύνεση και ενσυναίσθηση.

Δίδυμοι

Μπορεί τον Σεπτέμβριο να στερηθήκατε τις αγαπημένες σας εξόδους, εκδρομές και κοινωνικές επαφές με την Αφροδίτη στον Ζυγό, όμως, ήρθε η ώρα να αναπληρώσετε. Μια πολύ καλή συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και ένα δυνατό φλερτ προβλέπονται, ανεβάζοντας τη διάθεσή σας στο ζενίθ.

Ήρθε η ώρα να λάμψετε. Μετά τις δυσκολίες που περάσατε, πλέον πιστεύετε στον εαυτό σας και προχωράτε μπροστά. Μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος ξεκινά με μια νέα σχέση να μην αποκλείεται. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις σκέψεις σας να σας κατακλύσουν και θα καταφέρετε πολλά και στον επαγγελματικό τομέα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version