Συνταγές

Ποπ κορν με σοκολάτα και μπισκότα

Συνταγή για το πιο απίθανο ποπ κορν που έχετε γευτεί μέχρι σήμερα

 

Υλικά:

60 ml ελαιόλαδο
100 γρ. σπόροι καλαμποκιού
1 κουταλάκι αλάτι
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
1 κουτί μπισκότα

 

Εκτέλεση:

Σε μεγάλη κατσαρόλα, ρίξτε το ελαιόλαδο και ζεστάνετέ το.

Προσθέστε τους σπόρους καλαμποκιού, αλατίστε τους, κλείστε το καπάκι και χαμηλώστε σε μέτρια ένταση τη φωτιά.

Τα ποπ κορν θα αρχίσουν να ανοίγουν. Στα μισά του ψησίματος, κουνήστε καλά την κατσαρόλα για να πάνε στον πάτο οι κόκκοι που δεν άνοιξαν.

Κρατάτε συνεχώς την κατσαρόλα κλειστή.

Σε μια άλλη μικρή κατσαρόλα, λιώστε προσεκτικά τη σοκολάτα.

Στην κατσαρόλα με τα αλατισμένα ποπ κορν ρίξτε το αλεσμένα μπισκότα και τη λιωμένη σοκολάτα.

Ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι που η ζεστή σοκολάτα και τα μπισκότα ν’ απλώσουν παντού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version