Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ιταλική αυθεντική καρμπονάρα.
Υλικά:
500 γρ. πάστα Νο7
5 κρόκοι αβγών
170 γρ. πεκορίνο
250 γρ. γκουαντσιάλε
2 κ.σ. αλάτι
Φρεκοτριμμένο πιπέρι
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ιταλική αυθεντική καρμπονάρα.
Υλικά:
500 γρ. πάστα Νο7
5 κρόκοι αβγών
170 γρ. πεκορίνο
250 γρ. γκουαντσιάλε
2 κ.σ. αλάτι
Φρεκοτριμμένο πιπέρι
Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;
Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης
Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου
Αναλυτικά το πρόγραμμα