MediaNews

Ψαρονέφρι γεμιστό με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα από τον Άκη (Βίντεο)

Ένα πιάτο με γκουρμέ αίσθηση και αρώματα Ελλάδας από τα χέρια του Άκη

Συστατικά

  • 20 γρ. λιαστή ντομάτα
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 50 γρ. ανθότυρο
  • 50 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 500 γρ. ψαρονέφρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
Για το σερβίρισμα
  • χωριάτικη σαλάτα
  • χόρτα
  • λεμόνι

 

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
  • Ψιλοκόβουμε τη λιαστή ντομάτα, το θυμάρι, το ανθότυρο και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα σφιχτό μείγμα.
  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
  • Χαράσσουμε με ένα μαχαίρι το ψαρονέφρι στη μέση και φροντίζουμε να ανοίξουμε την επιφάνειά του.
  • Απλώνουμε αλάτι, πιπέρι, τη γέμιση και απλώνουμε σε όλη την επιφάνειά του χοιρινού.
  • Τυλίγουμε σε ρολό και δένουμε σε 4-5 σημεία με έναν σπάγκο.
  • Μεταφέρουμε στο τηγάνι και σοτάρουμε 2-3 λεπτά από όλες τις πλευρές για να πάρουν χρώμα.
  • Μεταφέρουμε σε ταψί με σχάρα και ψήνουμε 15-20 λεπτά. Αφαιρούμε και αφήνουμε 5 λεπτά να ξεκουραστεί.
  • Σερβίρουμε με χωριάτικη σαλάτα, χόρτα και λεμόνι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version