Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Κοκλώνης για αυτοκτονία 60χρονου στα Δωδεκάνησα: Να βάλουμε τέλος σε ομοφοβία, bullying και υποκρισία

Τη σοκαριστική αυτοκτονία ενός 60χρονου, που έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή διέρρευσε βίντεο με τον γιο του σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα, σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης.

Πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz αναφέρθηκαν στο περιστατικό, δείχνοντας πόσο τους συγκλόνισε. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Τwitter επισήμανε ότι «οφείλουμε να ενώσουμε επιτέλους δυνάμεις και να βάλουμε τέλος σε ομοφοβία, bullying και υποκρισία».

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έγραψε: «Έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από χλευασμό της τοπικής κοινωνίας για το #revengeporn βίντεο του γιου του με άλλον άντρα – Εν έτει 2022 οφείλουμε να ενώσουμε επιτέλους δυνάμεις και να βάλουμε τέλος σε ομοφοβία, bullying κ υποκρισία. Αργήσαμε πολύ».

Υπενθυμίζεται ότι σε σοκ είναι η κοινωνία της Καρπάθου -και όχι μόνο- έπειτα από την είδηση πως ένας πατέρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του για να γλιτώσει τον χλευασμό των συντοπιτών του, επειδή διέρρευσε βίντεο που έδειχνε τον γιο του σε ομοφυλοφιλικές ερωτικές περιπτύξεις.

Ο 60χρονος δεν άντεξε τα σχόλια που ακούγονταν για το παιδί του, καθώς στο καφενείο γελούσαν με το περιστατικό και έκαναν σεξιστικά σχόλια. Έτσι, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ των Δωδεκανήσων rodiaki.gr και dimokratiki.gr, το περιστατικό προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία, αλλά και κύμα οργής σε βάρος εκείνων που φέρεται ότι διέρρευσαν στοιχεία από το σχετικό ερωτικό βίντεο.

Όπως έγινε γνωστό, οι τοπικές Αρχές διεξάγουν σχετική έρευνα για το περιστατικό. Επίσης, έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου