Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κλαψουρίζει ο Βαξεβάνης επειδή τον αποκλείουν από τις διαφημίσεις

Συνεχίζει τα κλαψουρίσματα ο εκδότης του Documento Κωστας Βαξεβάνης, επειδή εχει αποκλειστεί από τα διαφημιστικά προγράμματα των εταιρειών.

 

 

Μάλιστα με δημοσιεύματα άλλοτε στην εφημερίδα και άλλοτε στο site, «ξεμπροστιάζει» ιδιωτικές εταιρείες, γιατί δεν του δίνουν διαφήμιση.

 

 

Δυστυχώς για τον εκδότη του Documento, καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να επηρεάσει τον οποιοδήποτε επιχειρηματία, για το που και πως θα ξοδέψει τα λεφτά του.

 

 

Η αλήθεια είναι οτι οι διαφημιζόμενοι βρήκαν την ευκαιρία να αποχωρήσουν απο τις σελίδες μιας εφημερίδας, στην οποία όπως φαίνεται, διαφημίζονταν με βαριά καρδιά, μόνο και μόνο επειδή ήταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η επιστροφή στην κανονικότητα τους απαλλάσσει απο την σχετική «ομηρία».

 

Σήμερα σειρά ειχε η εταιρεία Παπαστράτος.

 

Δείτε το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο documento.gr.

 

 

Ο «πόλεμος» που έχει κηρύξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον οικονομικό «στραγγαλισμό» του Documento κλιμακώνεται.

 

 

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η εταιρεία Παπαστράτος, θυγατρική της Philip Morris International, απέκλεισε από τη διαφήμιση το Documento, την ώρα που έδωσε διαφήμιση σε όλες τις Κυριακάτικες εφημερίδες.

 

 

Ακόμα και σε εκείνες που πωλούν μετά βίας 500 φύλλα. Σε όλες πλην του Documento.

 

Η επιλογή αυτή εναρμονίζεται πλήρως με τις επιταγές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έχει θέσει ως στόχο να «στραγγαλίσει» οικονομικά το Documento, ζητώντας από μεγάλες εταιρείες να το αποκλείσουν από τις διαφημίσεις τους.

 

Η εφημερίδα αναμένεται να στείλει επιστολή προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της καθώς πρόκειται για μία κίνηση που στερείται κάθε λογικής.

 

Ακολουθεί η σχετική διαφήμιση:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου