Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 27-28/9

Δείτε τις προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες αυτού του μήνα σού δίνουν ευκαιρίες να ξεφύγεις και να απομακρυνθείς από τοξικές σχέσεις και υποχρεώσεις που εδώ και καιρό ήθελες να κλείσεις στο… χρονοντούλαπο ως άχρηστες. Τα εμπόδιαξεπερνιούνται και η διαίσθησή σου σε οδηγεί στην επιτυχία από τις αρχές του νέου μήνα, όπου χαράζειςκαινούριους δρόμους τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Θα έχεις επιτυχία σε ό,τι κάνεις, αρκεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να βάλεις λίγο… νερό στο κρασί σου στα αισθηματικά σου. Δες τα πράγματα πιο αισιόδοξα και με ψυχραιμία, γιατί με τις φωνές δεν καταφέρνεις τίποτα παρά μόνο να ταλαιπωρείσαι ψυχικά. Δεν έχεις μόνο εσύ δίκιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις καταλάβει πλέον ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τον εαυτό σου, που τον είχες παραμελήσει και κάποια στιγμή δεν άκουγες ούτε τα… καμπανάκια που χτυπούσε. Τώρα ήρθε η στιγμή να βάλεις άλλες προτεραιότητες και να μεταμορφωθείς. Πάντα είσαι ο τυπικός, σοβαρός Ταύρος που νοιάζεταιγια όσους αγαπάει, αλλά πλέον έχεις αποφασίσει να εξυπηρετείς μόνο όσους μπορούν να καταλάβουν και τις δικές σου ανάγκες. Πάρε μια βαθιά ανάσα και δες καθαρά ποιοι είναι αυτοί που σε εκτιμούν πραγματικά. Δύσκολο το… ζύγι αλλά απαραίτητο, ώστε με το νέο μήνα να δώσεις βαρύτητα εκεί που πρέπει. Εξάλλου, η αγάπη και ο σεβασμός δεν είναι μονόπλευρα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις στο νου σου πώς μπορείς να κάνεις ένα άλμα  στη δουλειά σου χρησιμοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία. Θα το πετύχεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Να προσέξεις μόνο γιατί δεν θα αποφύγεις κάποιες παρανοήσεις ή προστριβές με φίλους ή συνεργάτες σου. Φρόντισε να εξομαλύνεις αντιθέσεις με το ταίρι σου, ώστε ο επόμενος μήνας να σε βρει ανανεωμένο. Αν έχεις βάλει πλώρη για νέο ταίρι, μάλλον αυτό το διάστημα είναι καταλληλότερο για φλερτ,  γιατί δεν επιθυμείς τη μονιμότητα. Θέλεις να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις νέους, πρωτοπόρους ανθρώπους, οπότε ίσως μέσα από εκεί προκύψει ο έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι παρεξηγήσεις και οι αψιμαχίες με τους συνεργάτες σου δεν θα σε αφήσουν να χαρείς μια επιτυχία σου στη δουλειά. Όμως, κανένας δεν θα μπορέσει να σεσταματήσει από το να υλοποιήσεις τις μεγάλες φιλοδοξίες σου, ενώ από την αρχή του νέου μήνα θα δειςότι κάποια πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Αν υπάρχουν δυσλειτουργίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις, μην γκρινιάζεις, αλλά κάνε διάλογο και θα καταφέρεις πολλά. Μην είσαι επικριτικός με τους συναδέλφους ή το ταίρι σου. Δώσε αγάπη για να πάρεις, μέρες που είναι. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, ένα φιλικό πρόσωπο θα σουδείξει ότι κάτι μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση, αν ανοίξεις τα μάτια σου.

ΛΕΩΝ

Ξέχνα το παρελθόν, γιατί δεν σε ωφελεί να ψάχνεις… ψύλλους στα άχυρα. Άλλες ήταν οι συνθήκες τότε, άλλες τώρα. Η δουλειά έχει πολύ περισσότερες απαιτήσεις και θα πρέπει να βρεις καινούριες πηγές εσόδων και να ανανεώσεις το πελατολόγιό σου μέσα στον ερχόμενο μήνα. Έχεις τη δύναμη και την εξυπνάδα να ελιχθείςστην αγορά εργασίας και να ολοκληρώσεις μια συνεργασία που θα σε φέρει ξανά στο προσκήνιο. Το ταίρι σου σε εμπνέει και σε στηρίζει σε αυτή την προσπάθεια, αρκεί να μην είσαι επικριτικός μαζί του. Αν φλερτάρεις με τη μοναξιά, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου και θα δεις ότι κάτι πολύ ωραίο είναι δίπλα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι προνοητικός και εργατικός, αλλά αυτή τη φορά έχεις ξεχάσει να αναδιαρθρώσεις το οικονομικό σουπλάνο και βλέπεις ότι τα… κουκιά δεν βγαίνουν. Η τσέπη σου δεν γεμίζει και αυτό σε στρεσάρει. Ο μήνας κλείνει με άγχος για σένα, καθώς πρέπει να επανεξετάσεις προσεκτικά μια επένδυση που έκανες πρόσφατα. Μην προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες, ειδικά αν απαιτούν μακροπρόθεσμη δέσμευση. Ηρέμησε και κοίταξε να περισώσεις τα κεκτημένα σου. Το ίδιο ισχύει και στα αισθηματικά σου, γιατί κάτι σου έχει ξεφύγει. Η τρυφερότητα είναι το «κλειδί» για να σώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα καινούριο πρόσωπο θα σε ξεσηκώσει συναισθηματικά. Μην το προσπεράσεις, γιατί θα χάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να θυμάσαι ότι δεν μπορούν  να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Κοίταξε πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους. Ο μήνας που φεύγει έβαλε τις βάσεις για δεσμεύσεις ζωής, είτε αυτό είναι μια εμπορική συμφωνία, είτε μια συναισθηματική δέσμευση, ή απόφαση για μια επισημοποίηση. Θα πρέπει να εμπιστευθείς τον εαυτό σου και να στοχεύεις μόνο προς μία πλευρά, γιατί δεν μπορεί να γίνεσαι χίλια κομμάτια. Στα επαγγελματικά, ο νέος μήνας θα μπει με άγχος, αλλά στην πορεία θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι έτοιμο για τα πάντα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια παλιά αγάπη επιστρέφει και ζητάει μία δεύτερη ευκαιρία. Δώσε τηνκαι βλέπεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ό,τι και να σου λένε οι συνεργάτες και οι φίλοι σου, εσύκάνε αυτό που θέλεις επαγγελματικά παίρνοντας το ανάλογο ρίσκο. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, γιατί ο μήνας που έρχεται θα σου δώσει ευκαιρίες για να αναπτυχθείς επαγγελματικά. Βασίσου στις δυνάμεις σου και μην ακούς τους αυλοκόλακες. Ξέρεις πολύ καλά πώς να βγαίνεις από δύσκολες καταστάσεις, οπότε φτιάξε ένα λειτουργικό σχέδιο και προχώρα αργά και σταθερά στην επόμενη επιτυχία σου. Συναισθηματικά, ανανεώνεσαι με το ταίρι σου, που σε ακολουθεί σε όλα. Αν είσαι μόνος, ο καλός σου άγγελος έχει βρει την αδελφή ψυχή σου και είναι στο δρόμο. Αυτόν το μήνα έρχονται πολλές εκπλήξεις σε όλους τους τομείς. Προχώρα με τόλμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η στιγμή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Με το να βλέπεις τα πράγματα με έναν ανάλαφρο τρόπο, δεν αντιμετωπίζειςτη ρίζα του προβλήματος. Σκέψου και πράξε σοφά. Μην αφήνεις τους άλλους να σε επηρεάζουν και κλείσε παλιούς κύκλους συνεργασιών για να ανοίξεις καινούριους. Η πειθώ σου φέρνει κοντά σου αξιόλογους συνεργάτες. Δεν φοβάσαι τις αλλαγές κι αυτό θα βοηθήσει σε μια νέα, καλή συνεργασία. Το ταίρι σουνιώθει αποκομμένο. Μην το αφήνεις στο σκοτάδι. Αν είσαι αδέσμευτος, προετοιμάσου για έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Όμως, μέχρι εκεί. Μην κάνεις όνειρα για κάτι πιο σταθερό. Εξάλλου, αυτό που σε γεμίζει είναι το φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια επαγγελματική επιτυχία θα αναπτερώσει το ηθικό σου, που ήταν στα τάρταρα. Καλοί συνεργάτες και φίλοι θα θελήσουν να σε βγάλουν από την απομόνωση. Μπορεί να είχες επιλέξει να… κατεβάσεις ρολά, αλλά είναι ώρα να ξεφύγεις και με τη βοήθειά τους θα τα καταφέρεις. Έχεις κάνει τον οικονομικό προγραμματισμό σου, οπότε δεν σε νοιάζει αν κάτι γίνει και λίγο πιο αργά. Κάποια έκτακτα έξοδα δεν θα σταθούν αιτία να χαλάσει η διάθεσή σου. Άλλωστε, έχειςκουραστεί και θέλεις να ξεκουραστείς. Αυτές οι άγιες ημέρες του θείου δράματος θα σου φέρουν τη γαλήνη που επιθυμείς. Θα ξαναερωτευτείς, καθώς ο μήνας θα ανεβάσει την ψυχολογία σου. Μη φοβηθείς να αφεθείς. Θα περάσεις υπέροχα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία» λέει το γνωστό τραγουδάκι, αλλά εσύ δεν το ακούς. Πας και μπλέκεις σε ό,τι πιο δύσκολο, κι έχεις κιόλας την αίσθηση πως κάπου θα βγει. Από τις πρώτες μέρες του νέου μήνα θα καταλάβεις πως, μόνο αν δουλέψεις πολύ,θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα. Η δουλειά θέλει προσοχή, αλλά την έχεις αφήσει στον… αυτόματο πιλότο, γιατί θέλεις να χορτάσεις τα πάντα και να ανανεώσεις τη σχέση με το ταίρι σου. Αφέσου στα χάδια, αλλά μην εφησυχάζεις. Καλή είναι η αισιοδοξία,όμως οι εχθροί σου παραμονεύουν να σου χαλάσουν ό,τι πέτυχες με πολύ κόπο. Ψάξε για ευκαιρίες. Το ίδιο και αισθηματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το να… στρουθοκαμηλίζεις δεν λύνονται τα προβλήματα. Είσαι συναισθηματικά ευάλωτος και ανέχεσαι πρόσωπα που σου κάνουν κακό τόσο στη δουλειά όσο και στην κοινωνική σου εικόνα. Ο νέος μήνας σε βοηθάει να κάνεις ξεκαθαρίσματα τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Μη φοβηθείςνα τραβήξεις μία κόκκινη γραμμή ή να βάλεις τα όριά σου. Το ταίρι σου σε εμπνέει και σε βοηθάει. Αν είσαιαδέσμευτος, μια νέα γνωριμία φαίνεται να έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Καλού κακού, όμως, κράτα μια… απόσταση ασφαλείας, πριν δεις ότι πραγματικά ήρθε για να μείνεικι όχι για να αρπάξει. Μη στενοχωριέσαι αν βλέπεις ότι δεν πετυχαίνει το… γλυκό. Προχώρα γρήγορα παρακάτω.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου