Οριστικά εκτός ALPHA η Ελένη Τσολάκη

Πριν από λίγο καιρό είχε διακοπεί η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στην απογευματινή ζώνη του ALPHA. Το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε την πρώην συνεργάτιδά της επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την αποχώρησή της από το κανάλι. Η Ελένη Τσολάκη φεύγει από τον ALPHA μετά από έξι χρόνια συνεργασίας.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την πορεία της στο κανάλι ως μέλος του πάνελ της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή ενώ για δύο χρόνια ήταν τιμόνι εκπομπών.

«Είναι κομμάτι δικό μας η Ελένη Τσολάκη. Ήταν ένα διαζύγιο κοινή συναινέση σε πολύ καλό κλίμα. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι διαρροές από τον σταθμό μιλούν για μια άψογη συνεργασία και πόρτα που παραμένει ανοιχτή για την Ελένη Τσολάκη στο μέλλον. Εγώ αυτό που της είπα στα μηνύματα που ανταλλάξαμε είναι πως κάθε τέλος είναι και μια αρχή. Και της αξίζει να βρει αυτό που ονειρεύεται. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως έχει δεχτεί ήδη κρούσεις. Της ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να διαλέξει ό,τι καλύτερο που θα της χαρίσει την επιτυχία που ονειρεύεται και της αξίζει. Μέσα από την καρδιά μας. Την αγαπάμε» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.