Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Όσα είπα για τον Τριαντάφυλλο δεν τα παίρνω πίσω

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος μίλησε στο «Love it» τόσο για τις εμπειρίες που αποκόμισε επιστρέφοντας από το Survivor όσο και για τις δηλώσεις που έκανε για τον Τριαντάφυλλο.

«Κάποια στιγμή στην αρχή, δεν ξέρω αν το έχει δείξει, είπα ότι θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ανθή, τον Τριαντάφυλλο και κάποιους άλλους γιατί εδώ είναι πολύ πιο δύσκολα. Όσο ήμουν στο αεροπλάνο, μίλησα με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος με ρώτησε γιατί τα έγραφα όλα αυτά για εκείνον και μου έστειλε τα σκρινσοτς. Μου τα είπε με γλυκό τόνο», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Επικοινώνησε μαζί μου ο Τριαντάφυλλος αρχικά με γραπτό μήνυμα. Του είπα ότι το φαν κλαμπ του επέλεξε να του στείλει όλα τα άσχημα που είχα γράψει, ενώ εγώ τον πρώτο μήνα τον είχα στηρίξει και του το υπενθυμίζω. Του είπα ότι δεν παίρνω τίποτα για εκείνον γιατί αυτά που με ενόχλησαν ήταν οι συμπεριφορές του. Αν σε στενοχώρησα συγγνώμη, όλα καλά, του είπα. Και μου είπε ότι θα τα πούμε στην Αθήνα για φαγητό. Τον Τριαντάφυλλο, αφού έγινε όλο αυτό, την επόμενη ημέρα έκανε ξανά το ίδιο. Δεν έκανα τίποτα. Αν μιλήσουμε, δεν θα έχω θέμα να τον συναντήσω», πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου