Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Νίκος Μπάρκουλης: Αφού η Βανδή δεν είχε θέμα, δεν καταλαβαίνω πώς ξαφνικά όλοι γίνατε κριτές

Μπάρκουλης

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη κατά της Δέσποινας Βανδή, η οποία και «αδίκησε» τον γιο της βαθμολογικά στο J2US, ο Νίκος Μπάρκουλης αποφάσισε να τοποθετηθεί σχετικά.

 

Ο νεαρός παίκτης του J2US μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και ανέφερε πως «είναι δικό του καθήκον να βάλει τελεία σε αυτό το θέμα».

«Έπρεπε να βάλω μια τελεία, συνήθως εγώ τις βάζω. Η μαμά μου έκανε αυτό που έκανε, οκ, κοιμήθηκα δυο ώρες παραπάνω και δυστυχώς δεν την πρόλαβα. Θα προτιμούσα αυτό το πράγμα να το συζητούσαμε μαζί. Είπε απλά τη γνώμη της και αντικειμενικά, αυτές είναι οι μαμάδες, γι’ αυτό τις αγαπάμε. Δεν έβρισε κανέναν, ούτε έθιξε κανέναν. Είπε απλά ότι ο γιος της αδικήθηκε, επειδή με άκουσε κάπως στο τηλέφωνο. Κι εγώ στο μέλλον σαν πατέρας, το ίδιο θα κάνω για το παιδί μου και πολύ χειρότερα. Οι περισσότεροι που έχουν αναφερθεί στο θέμα και αυτοί το ίδιο θα έκαναν, αν έβλεπαν το παιδί τους στεναχωρημένο, γιατί νομίζω ότι αυτός είναι και ο σκοπός του γονιού. Η μάνα μου από τη στιγμή που άρχισα να αναπνέω είναι δίπλα μου. Δε νιώθω ότι αδικήθηκα, αλλά ότι εγώ δεν τα πήγα όσο καλά πίστευα. Κι επειδή όλοι έγιναν κριτές, εφόσον η κυρία Βανδή το κατάλαβε ότι είναι μάνα, οι υπόλοιποι γιατί έγιναν κριτές;», είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου