Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Ξαφνικά ήμουν η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, αυτό δεν είναι πατριαρχία; (Βίντεο)

Τα νέα της χθεσινής και όχι μόνο βραδιάς παρουσίασε η εκπομπή «Mega Kalimera».

 

Η Παναγιώτα Βλαντή δήλωσε πως κάνει τον σταυρό της προτού βγει στην σκηνή και σκέφτεται τους δικούς της που της φέρνουν γούρι. «Ο σύζυγος αφού δεν με βλέπει στο σπίτι, ήρθε εδώ να με δει», είπε.

Στο πλευρό της επί σκηνής είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο οποίος είπε πως βιώνει «έτος Παναγιώτας Βλαντή», καθώς παίζουν μαζί σε δύο παραστάσεις.

Την παράσταση είδαν η Έφη Μουρίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. «Η συμβουλή από τον έναν στον άλλο δεν γίνεται με αυστηρότητα», είπε ο ηθοποιός.

Από τις 20 Νοεμβρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα εμφανίζεται στο «Στούντιο Ασωμάτων».

«Δεν πέρασα καθόλου καλά στην καραντίνα. Θα προτιμούσα να είχα επιλέξει την ξεκούραση», είπε και πρόσθεσε πως νόσησε από κορωνοϊό.

Δεν έχει μετανιώσει τη συμμετοχή στο The Voice και πλέον νιώθει πιο οικεία στο χώρο της τηλεόρασης. Όταν ήρθε η πρόταση για το μουσικό ριάλιτι ήταν έτοιμη γι’ αυτό, δήλωσε.

«Είδα προχθές τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και της είπα “εγώ πότε θα γίνω μάνα;”», είπε. «Θα ήθελα να ζήσω κάποια πράγματα πριν τη μητρότητα. Ο έγγαμος βίος είναι δημιουργικός, δεν το περίμενα, κακώς. Σε στιγμές έντασης κάνω εγώ πίσω», είπε η τραγουδίστρια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επανήλθε στο θέμα της εξωτερικής εμφάνισης. «Δεν είναι δυσνόητο, ούτε προσωπικό: Να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση από τη λίστα θεμάτων», έγραψε. Στο ποστ αυτό αντέδρασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος στήριξε την ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Πάμε Δανάη!» η Μιμή Ντενίση.

«Νομίζουν πως όταν ξυπνάω είμαι χτενισμένη με βλεφαρίδες κι ότι έτσι κυκλοφορώ. Δεν κυκλοφορώ έτσι! Επίσης έχω διαβάσει μυθιστορηματικούς έρωτες που δεν είχα ποτέ», είπε και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα των περιοδικών. «Συγγνώμη, πως σας ήρθε και το γράψατε αυτό;», είχε ρωτήσει.

Η Μιμή Ντενίση ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξε έχθρα με την Άννα Βίσση και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε πως τώρα δεν κάνει βήμα στα επαγγελματικά της χωρίς να ρωτήσει τον άνδρα της. Η ηθοποιός δεν βλέπει ριάλιτι σαν το Big Brother και το Bachelor, με το τελευταίο ριάλιτι να νιώθει πως τη θίγει ως γυναίκα.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Ξαφνικά ήμουν η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, αυτό δεν είναι πατριαρχία;

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις κρίσεις άγχους.

«Έχω περάσει κρίσεις άγχους. Με έχει πιάσει δύσπνοια, δεν μπορείς να αναπνεύσεις, νομίζεις θα πεθάνεις», δήλωσε.

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της με τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη της σειράς Άγριες Μέλισσες στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Δουλεύω από το 2005 και ξαφνικά ήμουν η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου! Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο. Αυτό δεν είναι πατριαρχία; Θα παντρευτώ μόνο εάν επιτραπεί και ο γάμος των ομοφυλοφίλων», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι δεν γιορτάζει το όνομά της, καθώς δεν έχει σχέση με την εκκλησία.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν και ο Άρης Λεμπεσόπουλος, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι θέλει να τον αντιπαθούν, γιατί είναι πιο δυνατό.

«Ποτέ δεν ήθελα να είμαι αρεστός, ούτε συμπαθής. Είναι αφύσικο να σε αγαπάνε όλοι», είπε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου