Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Αντζελίνα Τζολί: Ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής μου είναι η μητρότητα (Βίντεο)

Τα φώτα της δημοσιότητας τραβά τελευταία, η Αντζελίνα Τζολί καθώς μετά από πολύ καιρό γύρισε ταινία που προβάλλεται στις αίθουσες. Η Τζολί θέλει πλέον να συνοδεύεται μόνο από τα παιδιά της όπως και το έκανε στην πρεμιέρα της ταινίας της Ετέρναλ. Φωτογραφήθηκε επίσης για τη βρετανική Vogue αλλά και για το περιοδικό People ενώ απέφυγε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή.

Ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής της είναι αυτός της μαμάς παραδέχεται η Αντζελίνα Τζολί, σε συνέντευξή της.

Η οσκαρική ηθοποιός, έχει έξι παιδιά και αυτό το διάστημα πηγαίνει από πόλη σε πόλη για την πρεμιέρα της ταινίας Ετέρναλ και λέει ότι το να βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν είναι πηγή έμπνευσης για εκείνη.

«Ένιωσα τόσο ευλογημένη που μπόρεσα να γίνω μητέρα παιδιών από διάφορα μέρη του κόσμου και να μάθω για τους πολιτισμούς τους μέσα από αυτά. Καθώς μεγαλώνουν έχω μάθει πολλά περισσότερα, τους βλέπω να είναι μια οικογένεια και να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον. Έτσι βλέπω τη διαφορετικότητα ως δύναμη», δήλωσε η ηθοποιός.

Με αφορμή την παραμονή της στην Αγγλία, για την πρεμιέρα της ταινίας που συμμετέχει, η διάσημη ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για τη βρετανική Vogue, στην οποία φόρεσε ένα μακρύ χρυσό φόρεμα υψηλής ραπτικής, που έχει βάλει ξανά στο παρελθόν, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Με τα πέντε από τα 6 της παιδιά εμφανίστηκε και στην πρεμιέρα της ταινίας της Ετέρναλ στο Λονδίνο η Ατζελίνα Τζολί.

Είναι η τρίτη φορά που η δημοφιλής ηθοποιός επιλέγει να κάνει δημόσια εμφάνιση με την συνοδεία των παιδιών της καθώς μαζί τους εμφανίστηκε και στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες αλλά και στην πρεμιέρα της Ρώμης όπου εντυπωσίασε με την ασημί τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου