Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Φως στο Τούνελ: Νύχτα μυστηρίου και αγωνίας – Τα νέα στοιχεία και τα σχόλια των τηλεθεατών (Φώτο)

Παρά την αργία της 28ης Οκτωβρίου, η Αγγελική Νικολούλη ήταν πιστή στο ραντεβού της το βράδυ της Παρασκευής.

Ακριβώς στις 23:20 η δημοσιογράφος καλησπέρισε το κοινό του MEGA και ξεκίνησε να ερευνά τρεις πολύ σοβαρές επιθέσεις.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Αρχικά, καταπιάστηκε με μία νέα εξαφάνιση-θρίλερ ενός άντρα στη Χαλκιδική. Η ίδια και οι συνεργάτες της εξέτασαν την εμπλοκή μιας μυστηριώδους γυναίκας στην υπόθεση και στάθηκαν στο τελευταίο τηλεφώνημα που δέχθηκε ο νυν αγνοούμενος, το οποίο διακόπηκε απότομα.

 

Στη συνέχεια, σειρά είχε η υπόθεση μίας αγνοούμενης νεαρής μητέρας, της οποίας μάλιστα η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι αγχωμένοι συγγενείς της απευθύνουν έκκληση σε όλους να βοηθήσουν αν έχουν το οποιοδήποτε στοιχείο, με τις έρευνες να πραγματοποιούνται και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η 47χρονη, μητέρα ενός 17χρονου κοριτσιού, αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου από την Καλλιθέα όπου μένει με τον σύντροφό της. Έφυγε για να πάει στο ταχυδρομείο και χάθηκε.

Τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, τηλεφώνησε στον σύντροφό της λέγοντας του ότι δεν ξέρει που βρίσκεται. Εκείνος της ζήτησε να ρωτήσει κάποιον περαστικό και έμαθε ότι ήταν στη Λιοσίων, στις τρεις Γέφυρες. Από εκεί και μετά τα ίχνη της εξαφανίστηκαν.

Η στιγμή που πάγωσαν όλοι

Επίσης, μια άλλη υπόθεση που απασχόλησε το «Φως στο Τούνελ» ήταν ο βιαστής με το τατουάζ, των νοτίων προαστίων της Αθήνας. Μάλιστα, ενώ προβαλλόταν ένα συγκεντρωτικό απόσπασμα με τη δράση του, η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα και υπήρξε αναστάτωση στο πλατό.

Η δημοσιογράφος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να διαχειριστεί άψογα την ταραχή της: «Μπορείτε να μου δείξετε στον αέρα την κάρτα με το τατουάζ παρακαλώ θερμά; Για ελάτε λίγο! Το βλέπετε; Όχι, δεν ακούγεστε στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά παροτρύνοντας τον συνομιλητή της να δώσει ένα στοιχείο για τον βιαστή.

«Για μισό λεπτό, παιδιά δεν περνάει η γραμμή; Δεν περνάει ο ήχος στον αέρα ε; Πείτε μου, δεν μας ακούει κανείς. Καλέσατε την αστυνομία μετά από όλα αυτά ή τώρα το είδατε; Επειδή είναι σοβαρό αυτό που μου λέτε τώρα, να σας ρωτήσω, αν τυχόν μας ζητήσουν να έχουν οι Αρχές επαφή μαζί σας τι κάνουμε; Σας ρωτάω για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση και φέρουμε και εσάς σε δύσκολη θέση. Δείξαμε την εικόνα, δείξαμε τα στοιχεία και υπάρχει κάποια σοβαρή πληροφορία. Μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο τώρα. Έχει φτάσει μια πολύ σοβαρή πληροφορία που θέλει έναν χειρισμό ιδιαίτερο», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Ακόμη, στην χθεσινή εκπομπή έγινε αναφορά και στην Άρτεμις, η οποία αγνοείται δύο χρόνια αλλά και στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Χαμός στο Twitter

Οι φανατικοί της εκπομπής, όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και χθες έβαλαν «φωτιά» στο Twitter.  Έκαναν τα δικά τους σχόλια για τις υποθέσεις και προσπάθησαν να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν τις εξαφανίσεις, ενώ παράλληλα εκθείασαν τον επαγγελματισμό και την οξυδέρκεια της Αγγελικής Νικολούλη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου