Showbiz

Κράζουν την Μπόμπα για το ταξίδι με τον Τανιμανίδη στην Ρώμη χωρίς τα δίδυμα – Η απάντηση της (Εικόνες)

Aπάντησε μέσα από ένα Instagram Story στα κακόβουλα σχόλια

Στην Ρώμη ταξίδεψε η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα αδέρφια του, Κασσιανή και Παναγιώτη, όπως είδαμε μέσα από το Instagram.

Μάλιστα, η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά στο Κολοσσαίο και αρκετοί ακόλουθοί της έκαναν κάτω από τη φωτογραφία της αρνητικά σχόλια, καθώς τα δίδυμα του ζευγαριού δεν ήταν μαζί τους.

«Πονάει η τσέπη σας… Γαλλία, Ντουμπάι, Νορβηγία, Ιταλία… Πάλι καλά έχετε για γκουβερνάντα να μεγαλώσει τα παιδιά» έγραψε μία ακόλουθος της, ενώ μια άλλη σημείωσε: «Είναι όλα πολύ όμορφα, αλλά τα παιδιά;».

 

Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε μέσα από ένα Instagram Story στα κακόβουλα σχόλια γράφοντας: «Μανούλες παρακαλώ μην έχετε τύψεις να περνάτε χρόνο για εσάς. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν.», ενώ με ένα άλλο story αποκάλυψε πως οι μικρές Αριάνα και Φιλίππα βρίσκονται στα καλύτερα χέρια, σε αυτά των γιαγιάδων τους!

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version