Showbiz

Πάολα και Φώτης χαίρονται την πριγκίπισσά τους

Οι ευχές για τα 19α γενέθλια της Παολίνας

«Ευτυχισμένα τα 19α γενέθλιά σου Παολίνα. Όταν ο μπαμπάς σου έχει γίνει ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου, τότε η ευτυχία και η ολοκλήρωση είναι συγκλονιστική. Συνέχισε να δημιουργείς και ν’ αφήνεις το στίγμα σου στο πέρασμά σου. Πάντα δίπλα σου. Πάολα, να χαιρόμαστε την πριγκιπισσούλα μας!», έγραψε ο Φώτης Ζογλοπίτης για τον καρπό της σχέσης του με την Πάολα Φωκά, που γιόρτασε τα γενέθλιά της, κάνοντας πάρτι το Σαββατόβραδο.

Όπως ήταν επόμενο, και η δημοφιλής αοιδός ευχήθηκε στο καμάρι της, γράφοντας «ευτυχισμένα γενέθλια» (αγγλιστί), κοινοποιώντας φωτογραφία της δεσποινιδούλας της με φόντο φοίνικες στο Ζάππειο. Η πιτσιρίκα, που πέρασε δεύτερη στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών Θεσσαλονίκης, έχει ήδη κάνει περήφανους τους γονείς της και συνεχίζει ακάθεκτη. Χρόνια πολλά!

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 5 Απριλίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version