Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Έλενα Ναθαναήλ αγκαλιά με την κόρη της την δεκαετία του ’80 (Εικόνα)

Το σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο από την προσωπική συλλογή της Έλενας Μακρής Λυμπέρη.

Η Έλενα Ναθαναήλ υπήρξε μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στον χώρο της υποκριτικής, με το ταλέντο και την παρουσία της να ξεπερνά τα εγχώρια σύνορα. Η εμβληματική ηθοποιός με την ιδιαίτερη γοητευτική ομορφιά βρέθηκε στο επίκεντρο του θαυμασμού, όχι μόνο για την αξιέπαινη καριέρα της αλλά και για την απόφαση της να αποκτήσει παιδί εκτός γάμου, σε μια εποχή και κοινωνία όπου τέτοιου είδους πρότυπα λογοκρίνονταν αυστηρά. Την επιλογή αυτή υποστήριξε μέχρι τέλους, αφού η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρά την μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Τάσο Μητρόπουλο.

Την επιλογή αυτή υποστήριξε μέχρι τέλους, αφού η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρά την μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Τάσο Μητρόπουλο.

Στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 γύρισε τον χρόνο πίσω, η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή Λυμπέρη, μέσω μιας ρετρό φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε αυτή βλέπουμε την 40χρονη Ναθαναήλ να ποζάρει χαμογελαστή αγκαλιά με την κόρη της, Ίνκα Τσαγκάρη, την όποια απέκτησε με τον αγαπημένο της φίλο και σύντροφο, Γιώργο Τσαγκάρη.

Και αυτό διότι όταν χώρισα δε χρειάστηκε να κατηγορήσω τον άνθρωπό μου για να πάρω ένα καλό διαζύγιο. Απλώς δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε ωραία και πολιτισμένα χωρίς το παιδί να σοκαριστεί και να ενοχληθεί. Η Ίνκα είναι ένα ευτυχισμένο παιδί.

«Το παιδί ήταν συνειδητή επιλογή. Ήταν προϊόν μιας συγκλονιστικής σχέσης με τον πατέρα της, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πολύ καλός μου φίλος», είχε πει η αξέχαστη ηθοποιός . «Ίσως η εξυπνάδα μου να ήταν ότι δεν παντρεύτηκα. Και αυτό διότι όταν χώρισα δε χρειάστηκε να κατηγορήσω τον άνθρωπό μου για να πάρω ένα καλό διαζύγιο. Απλώς δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε ωραία και πολιτισμένα χωρίς το παιδί να σοκαριστεί και να ενοχληθεί. Η Ίνκα είναι ένα ευτυχισμένο παιδί…”» σημείωσε στην λεζάντα της δημοσίευσης, αποκαλύπτοντας ακόμα μια άγνωστη ιστορία από την «χρυσή» εποχή των μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Οι δύο γυναίκες προφανώς βρίσκονται σε μια βραδινή χαλαρή έξοδο, επιλέγοντας σύνολα απόλυτα εναρμονισμένα με την περίσταση. Συγκεκριμένα, η Έλενα Ναθαναήλ φοράει ένα τιρκουάζ strapless top και δερμάτινο παντελόνι, ολοκληρώνοντας το look της με ένα λευκό κολιέ στο λαιμό. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε μια χαλαρή γαλλική πλεξούδα, όπου έχει τοποθετήσει ένα λουλούδι δίπλα στο αυτί. Φυσικά δεν λείπει το αγαπημένο της μακιγιάζ με περισσότερη ένταση στα εκφραστικά της μάτια και διακριτική λάμψη στα χείλη. Δίπλα της, η νεαρή Ίνκα έχει επιλέξει ένα λευκό outfit με ακάλυπτους τους ώμους και τα χέρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου