Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Δανάη Μπάρκα ανέβασε το πιο συγκινητικό βίντεο με τη γιαγιά της μετά το ατύχημα που είχε (Βίντεο)

Γιαγιά και εγγονή τραγουδούν αγκαλιασμένες

Η Δανάη Μπάρκα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της και την εκφράζει δημόσια όποτε της δίνεται η ευκαιρία. Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Ιnstagram όπου οι δυο τους κάθονται αγκαλιασμένες και μαζί τραγουδούν ένα τραγούδι.

Στη λεζάντα του βίντεο, η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει το ατύχημα που είχε η γιαγιά της τις προηγούμενες μέρες και εξηγεί ποια είναι σήμερα η κατάστασή της.

«Ε, πέσαμε πριν 10 μέρες, χτυπήσαμε, κάναμε τα ράμματα μας, γίναμε μοβ παντού, πάθαμε οι γύρω γύρω 10 εγκεφαλικά από την τρομάρα και μόλις ακούσαμε το πρώτο. «Δανάη μου, πότε θα κάνεις παιδάκι να το μεγαλώσω;» βεβαιωθήκαμε ότι όλα είναι καλά. Ανέβασα ένα στόρι πριν, είδατε τον επίδεσμο και τα μηνύματα που πηρα ρωτώντας με «τι έπαθε η γιαγιά μας» ήταν τόσα πολλά που ακόμα Κλαίω. Είναι καλά, πέρασαν 10 μέρες ήδη και όλα σούπερ. Σήμερα τραγουδήσαμε, φτιάξαμε νύχια, μιλήσαμε στο τηλέφωνο με όλη την Ελλάδα και με ρώτησε «πότε θα ξανά αρχίσω γυρίσματα για την εκπομπή;» Ε, όποτε όντως όλα καλά! Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστεί για την αγάπη…μου φώναζε φεύγοντας να σας δώσω την ευχή της. #γιαγιαΤουλα. Να λέμε σ’ αγαπώ παιδιά…μεγάλη λύτρωση κι ευτυχία. Καληνύχτα κούκλοι», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου