Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Κόνι Μεταξά: Μετά το ξεκαθάρισμα για τις δηλώσεις του Ξιαρχό, ξεσπά στο Instagram – «Για όποιον δεν κατάλαβε… »

Αφού τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην κολλητού της φίλου, Τάσου Ξιαρχό, η Κόνι Μεταξά έκανε ένα εκ νέου ξέσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια στο νέο της insta story αναφέρθηκε στο αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει και να ντύνεται όπως θέλει, χωρίς να τον κρίνει κανείς.

Μάλιστα, τόνισε ότι εκείνη για πάντα θα είναι υπέρμαχος της λογικής να κάνει ο καθένας ό,τι τον ευχαριστεί και τον κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Για όποιον δεν κατάλαβε: Μπορείς να φοράς ό,τι θέλεις. Μπορείς να βάφεσαι όπως θέλεις. Μπορείς να τρως ό,τι θέλεις. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Αρκεί να μην πληγώνεις κάποιον. Μου φαίνεται παράλογο που το 2021 αυτό δεν είναι αυτονόητο. Για εμένα είναι αυτονόητο. Εγώ έχω πληγωθεί πολλές φορές από λόγια και πράξεις άλλων. Γι’ αυτό δε γουστάρω να βλέπω κανέναν να πληγώνεται. Θα είμαι πάντα εδώ να σου λέω ότι είσαι αρκετή/ος έτσι ακριβώς όπως είσαι. Θα είμαι πάντα εδώ να σου θυμίζω να τους γ@@ας πρώτα και μετά να τους γράφεις στα α@@@@ια σου».

 

Δείτε την ανάρτησή της:

metaxakonnie

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου