Showbiz

Κόνι Μεταξά: Απάντησε για το κόστος του ταξιδιού της στις Μαλδίβες

Η τραγουδίστρια επικοινωνεί με τους followers της στο Instagram και απαντά στις ερωτήσεις που δέχεται

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσηςλίγες μέρες μετά τον γάμο τους στην Κρήτη πέταξαν  μέχρι τις εξωτικές Μαλδίβες.

Η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από το γαμήλιο ταξίδι με τον σύζυγό της.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και απάντησε για το κόστος του ταξιδιού λέγοντας αρχικά στους followers της να ενημερωθούν από τα πακέτα των ταξιδιωτικών γραφείων.

Όσον αφορά στο δικό της ταξίδι είπε: «Όπως και σε ένα νησί στην Ελλάδα, υπάρχουν οι φθηνές και οι πιο τσιμπημένες τιμές, αλλά γενικά ό,τι πάρεις στις Μαλδίβες είναι value for money. Γιατί, ακόμα και να μην πας στο πιο ακριβό νησί, ακόμα κι αν δεν μένεις σε βίλα στο νερό, το εξωτικό τοπίο είναι παντού το ίδιο και η εξυπηρέτηση στα νησιά σε κάνει να νιώθεις πολύ premium τύπος».

Δείτε τις απαντήσεις που έδωσε η Κόνι Μεταξά

Φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος

Tο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, στον ιερό ναό του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα, με παπά … έξι κουμπάρους και 200 καλεσμένους. Μετά τον θρησκευτικό τους γάμο που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα, το λαμπερό ζευγάρι θέλησε να κάνει και έναν … δεύτερο γάμο, «αμερικανικού» τύπου, δίπλα στην παραλία.

Έκτοτε, το νιόπαντρο ζευγάρι μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με το κοινό του στο Instagram, με τον Μάριο Καπότση να είναι πιο διακριτικός, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, η οποία διατηρεί μια πολύ ενεργή παρουσία στα social media.

Οι δυο τους φαίνονται να απολαμβάνουν ιδιαίτερα το ταξίδι τους, ενώ επισκέπτονται πολλά μαγευτικά μέρη, με τα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους να είναι καλύτερα το ένα από το άλλο.

Δείτε τις αναρτήσεις τους:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version