Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε φωτογραφία της κόρης του στο Instagram

O γνωστός σεφ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του

Σωτήρης Κοντιζάς απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του. Ο ένας εκ των τριών κριτών του MasterChef είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός στα social media και πολλές είναι οι φορές που μοιράζεται εικόνες από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο σεφ αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του. Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την μικρή του κόρη.

«Αληθινό μπλε. Αληθινή αγάπη. Είσαι αυτή που ονειρεύομαι. Η καρδιά σου μου ταιριάζει σαν γάντι. Και θα είμαι αληθινή μπλε, μωρό μου, σε αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε την όμορφη φωτογραφία.

Θα είναι στο επόμενο MasterChef;

 

Υπενθυμίσουμε ότι το MasterChef θα επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την νέα σεζόν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα είναι και οι τρεις κριτές στις θέσεις τους.

Στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε μια ατάκα για τον Σωτήρη Κοντιζά που δημιούργησε ερωτηματικά. Ο κριτής άφησε να εννοηθεί πως ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρίσκεται εκτός του εβδόμου κύκλου του MasterChef, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν κάνει πλάκα ή εάν μιλάει σοβαρά.

«Θα αναλάβω πάλι φέτος να αθροίσω τις βαθμολογίες. Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει ότι ο Σωτήρης μπορεί του χρόνου να μην είναι μαζί μας», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τότε γέλασε και είπε με τη σειρά του: «Πού το ήξερες ρε μπαγάσα;».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου