Connect with us

Hi, what are you looking for?

Radio

Καλημέρα Μελωδία… Θεσσαλονίκης 98!

Η Ματούλα και ο Δημήτρης παρουσίασαν την πρωινή ζώνη του Μελωδία ζωντανά από την Πλατεία Αριστοτέλους

Η εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΛΩΔΙΑ» με τη Ματούλα Κουστένη και τον Δημήτρη Βραχνό, έκανε πριν από λίγες ημέρες την πρώτη της μετάδοση από το στούντιο του Μελωδία Θεσσαλονίκης 98.

H Ματούλα και ο Δημήτρης, εκπέμποντας από τον τελευταίο όροφο του κτιρίου που στεγάζεται ο Μελωδία Θεσσαλονίκης στην Πλατεία Αριστοτέλους, μετέφεραν στον αέρα του Μελωδία την ατμόσφαιρα της πόλης, το πρωινό της ξύπνημα και ό,τι άλλο ξεχώρισαν από την περιήγησή τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πάντα με τη συνοδεία των πιο αγαπημένων έντεχνων τραγουδιών.

Η ξεχωριστή παρέα του Μελωδία, πιστή στο καθημερινό μας ραντεβού 7-10 το πρωί, θα βρεθεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, με αφορμή το 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Την κορυφαία ελληνική κινηματογραφική διοργάνωση και ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ κινηματογράφου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μείνετε συντονισμένοι στον Μελωδία και κερδίστε προσκλήσεις για τις προβολές του Φεστιβάλ, μέσα από την πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Μελωδία» με τη Ματούλα και τον Δημήτρη!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου