Connect with us

Hi, what are you looking for?

Radio

50 χρόνια σε 50 τραγούδια Ακούστε το αφιέρωμα του Kosmos στο hip hop σε μία playlist έκπληξη!

Την περασμένη Άνοιξη, το Kosmos παρουσίασε ένα διήμερο αφιέρωμα στα 50 χρόνια του hip hop. Στον ρυθμικό ήχο που γεννήθηκε στις πόλεις από γονείς μουσικούς, DJs, χορευτές και γκραφιτάδες των δρόμων.

Σε συνέχεια του μεγάλου αφιερώματος το Kosmos δημιούργησε και προτείνει μία playlist από τον λογαριασμό του Kosmos στο Spotify [kosmosradio] με 50 αντιπροσωπευτικές και εκλεκτικές επιλογές για τα 50 χρόνια του hip hop. Ταυτοχρόνως με την playlist μπορείτε να ακούσετε ξανά ολόκληρο το αφιέρωμα στο On Demand του Kosmos στο ertεcho.gr.

Το hip hop βρίσκεται σήμερα παντού: στα μεγάλα στάδια αλλά και στους δρόμους, στο σκοτάδι των γκέτο αλλά και μπροστά στους προβολείς. Άλλαξε, προσαρμόστηκε έβγαλε αμέτρητες επιτυχίες αλλά ποτέ δεν έχασε τον ατίθασο χαρακτήρα του και την αναζήτηση της πρόκλησης. Από τις εκπομπές του Kosmos διαρκώς αναζητούμε τον σύγχρονο ήχο του, τις εκλεκτικές συγγένειες, τα παρακλάδια, τα ταξίδια και τους τρόπους με τους οποίους το hip hop δανείζεται, αφομοιώνει και γεννά νέους ήχους σε όλες τις γλώσσες του πλανήτη.

https://open.spotify.com/playlist/6xxwJKrFmlExswn2QiPkMo?si=da7c7b5545034886

https://www.ertecho.gr/tag/50YearsHipHop

Όλος ο κόσμος σε ένα ραδιόφωνο!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου