Connect with us

Hi, what are you looking for?

Radio

Τα Music Mixes του καλοκαιριού με την υπογραφή του Kosmos: Αποκλειστικά στο ERTεcho από 22.06.2023

Φέτος το καλοκαίρι, η παρέα ακούει musix mixes. Καλοκαιρινά, εξωτικά, απρόβλεπτα, ταξιδιάρικα, χαρούμενα αλλά και μοναχικά.

Οι παραγωγοί του Kosmos παρουσιάζουν music mixes με μοναδικές επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση και σε κάθε ώρα. Από σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 και κάθε εβδομάδα ένα νέο επεισόδιο.

Μusic for imaginary beach bars

Ο Γιάννης Στεφανάκος παρουσιάζει ένα mix με τις μουσικές που θα έπαιζαν στο beach bar των ονείρων μας: exotica, cool jazz, bossa, μουσικές από τους τροπικούς, ακούσματα καινούργια και παλιά, προορισμένο για χαλάρωση (αλλά, ενίοτε, και για λίκνισμα) στις παραλίες.

Tropical moods

Ο Κώστας Αλαγιάννης σας ταξιδεύει στη ζώνη των τροπικών για ράφτινγκ με βαρκάκια από μπαμπού στο Μοντέγκο Μπέι της Τζαμάικα, για να δοκιμάσεις εκλεκτά πιάτα Καραϊβικής στο αρχιπέλαγος Μπόκα Ντελ Τόρο στον Παναμά και να θαυμάσεις την αποικιακή αρχιτεκτονική στα δρομάκια του Κίτο στο Εκουαδόρ. Ευφορικά vibe και θερμοί ήχοι με φορά προς τα άνω.

Lonely summer

Ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος βάζει στη σειρά κομμάτια επιλεγμένα με προσοχή για εκείνους που απολαμβάνουν το καλοκαίρι μόνοι. Με μεγάλες δόσεις ελευθερίας ανάμεσα στα μουσικά είδη και στις γλώσσες και με ιδιαίτερη αδυναμία στις μουσικές χωρίς λόγια.

Summer tape

Ο Κωνσταντίνος Παντζόγλου ετοιμάζει το ιδανικό soundtrack για τις ιδιαίτερες στιγμές της πιο happy εποχής του χρόνου. Electro, hip hop, indie συναντιούνται αρμονικά με τη world music.

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!

Kosmos 93.6 & 107 | https://www.ertecho.gr/radio/kosmos/

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου