Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τζόνι Ντεπ: Οι σκληρές αποκαλύψεις για τον γάμο του με την πρώην «επιθετική» του σύζυγο

χερντ-ντεπ

«Είσαι ένας χοντρός γέρος και ηλίθιος Τζόνι», υποστηρίζει ο ηθοποιός ότι του έλεγε η 35χρονη Άμπερ Χερντ.

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον, καθώς φαίνεται, τοξικό και βίαιο γάμο  του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ στην πολύκροτη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός έχει μηνύσει την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν η ίδια έγραψε, τον Δεκέμβριο του 2018, ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post ότι έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία.

Χθες ο Τζόνι Ντεπ ανέβηκε στο εδώλιο για να τα αποκαλύψει όλα, κάτι που όπως φάνηκε τον δυσκόλεψε αρκετά, καθώς  είναι γνωστός για το χαμηλό προφίλ του   και την άρνησή  να σχολιάζει ο,τιδήποτε για την προσωπική του ζωή.

Ο 58χρονος ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η συμπεριφορά της πρώην συζύγου του ήταν «καθαρό μίσος για εμένα και εάν καθόμουν να λογομαχήσω, στο τέλος, ήμουν σίγουρος ότι όλο αυτό θα κλιμακωνόταν σε βία και συχνά έτσι συνέβαινε».

Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τι εννοούσε λέγοντας πως η Άμπερ Χερντ ήταν βίαιη, δήλωσε πως εκείνη του «επιτίθετο» και «θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα χαστούκι. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια σπρωξιά. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με το να πετάξει ένα τηλεκοντρόλ στο κεφάλι μου. Θα μπορούσε να ρίξει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπό μου».

Στην αίθουσα του δικαστηρίου αναπαράχθηκαν και ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία η 35χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι χτύπησε τον τότε σύζυγό της. «Απλά σε χτύπησα, δεν σου έδωσα μπουνιά. Μην κάνεις σαν μωρό».

Παράλληλα, ο Τζόνι Ντεπ υποστηρίζει πως  η Χερντ τον αποκαλούσε «χοντρό, γέρο και ηλίθιο» ενώ μάλιστα του είχε κόψει το δάχτυλο, εκτοξεύοντας ένα μπουκάλι επάνω του, ύστερα από έναν εκρηκτικό καβγά που είχαν το 2015.

Την τελευταία ώρα, οι φωτογραφίες από τον βαρύ τραυματισμό του Ντεπ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο γιατρός που περιποιήθηκε τον ηθοποιό εκείνο το βράδυ κλήθηκε για να καταθέσει στο δικαστήριο όπου και δήλωσε πως βρήκε τον Ντεπ να αιμορραγεί άσχημα και ζήτησε από το προσωπικό να ψάξει για το χαμένο δάχτυλο, το οποίο και βρέθηκε στον χώρο της κουζίνας, όπου υπήρχε αίμα και σπασμένα τζάμια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γιατρός, ο Ντεπ του έστειλε μήνυμα μετά το περιστατικό λέγοντας: «Έκοψα την κορυφή του μεσαίου μου δακτύλου… Τι να κάνω;». Εκτός φυσικά από το να παω σε νοσοκομείο….. Ντρέπομαι τόσο πολύ που μπήκα σε οτιδήποτε μαζί της… Γ@@ω τον κόσμο. JD».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου