Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δημήτρης Σταρόβας για Super Mammy: «Υπάρχει κοντρόλ και αν δεν σου αρέσει κάτι μπορείς να το αλλάξεις» (Βίντεο)

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μίλησε για τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η σειρά «Super Mammy» και την απώλεια της μητέρας του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για το θεατρικό έργο «Οι γείτονες από πάνω», το οποίο αφορά δύο ζευγάρια, το πάνω και το κάτω, όπως εξήγησε. Μαζί με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου υποδύονται το από κάτω ζευγάρι, το οποίο είναι 20 χρόνια παντρεμένοι και η ρουτίνα έχει εισχωρήσει στη σχέση τους.

«Είναι μία κωμωδία, έχει συγκίνηση. Απολαμβάνω την παράσταση», δήλωσε για το έργο.

«Η συνεργασία μου με τον Γρήγορη Γκουντάρα και με την Νάταλι είναι μία χαρά. Είμαστε φίλοι, είναι εξαιρετική η ατμόσφαιρα. Η κατάσταση στο «Όλα Γκουντ» είναι αληθινή σε σχέση με άλλες εκπομπές», είπε για τους συνεργάτες του και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει εάν η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε και στη σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy», η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις: «Με τον Μάρκο Σεεφερλή συνεργαζόμαστε μία χαρά στο «Super Mammy». Η σειρά είναι εύστοχα προσαρμοσμένη», είπε και έκανε το δικό του σχόλιο σχετικά με τις αρνητικές αντιδράσεις του κοινού:

«Έχουμε μάθει πως όταν κάτι δεν ταιριάζει στην δική μας αισθητική να το θεωρούμε λανθασμένο και όχι διαφορετικό. Υπάρχει κοντρόλ και αν δεν σου αρέσει κάτι μπορείς να το αλλάξεις από το να το αδικήσεις. Όλο αυτό που έγινε στο «Super Mammy» με το ομοφοβικο σχόλιο, σε επόμενο επεισόδιο δείχνει πως ο Μάρκος δέχεται τον γιο του με τον σύντροφο του», δήλωσε.

Όπως είπε ο ίδιος, τα social media διαμορφώνουν τα πράγματα στην τηλεόραση: «Υπάρχουν άνθρωποι που εναποθέτουν τις επαγγελματικές τους ελπίδες στα μέσα κοινωνικής… παραπληροφόρησης».

Η μητέρα του είχε προχωρημένη άνοια και ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως εκείνη είχε φτάσει σε μία κατάσταση που δεν υπήρχε επιστροφή. «Πέρασα μαρτυρικά τα τελευταία τρία χρόνια με την μητέρα μου. Ήταν δραστήρια και μεταμορφώθηκε σε βρεγμένη γάτα, ήταν θλιβερό. Ευτυχώς δεν φτάσαμε στο σημείο του να μην με αναγνωρίσει».

Η σύντροφός του αποτέλεσε το στήριγμά του εκείνες τις δύσκολες στιγμές, ενώ ο ίδιος αναγνωρίζει πως εκείνο που τον βοήθησαν να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες ήταν το χιούμορ και η ανθρώπινη επαφή.

Για τον γάμο δήλωσω πως είναι κάτι που και να μην γίνει, δεν αλλάζει κάτι στην ανθρώπινη επαφή. «Έχω δηλώσει πως αν παντρευτώ τρίτη φορά θα παντρευτώ με άντρα, αλλά μπορεί να παντρευτώ την Άννα γιατί είναι γυναίκα με α@@@δια», είπε.\

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου