Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νίκος Αντωνόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor – «Ένιωσα αδικία που έφυγα και έμεινε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ»

Εκτός Survivor βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Νίκος Αντωνόπουλος, ο οποίος συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην τελευταία ψηφοφορία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας, το πρωί της Παρασκευής 15/4 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως νιώθει αδικημένος για την αποχώρησή του, μίλησε για τον Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αλλά και για τον παίκτη που τον πλησίασε για να μάθει όσα συμβαίνουν έξω από το παιχνίδι.

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα από την ημέρα που αποχώρησε από το Survivor. Από τη μία νιώθω στενοχώρια γιατί έφυγα σχετικά νωρίς. Σαν καινούργιος παίκτης ήμουν η εύκολη λύση στην ψηφοφορία. Τα παιδιά δεν είχαν προλάβει να δεθούν μαζί μου» είπε αρχικά ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Όταν είδα την τετράδα πίστευα πως θα μείνω στο παιχνίδι, διότι αγωνιστικά ήμουν καλύτερος από τους άλλους τρις παίκτες και σίγουρα έπαιξε ρόλο το κομμάτι ριάλιτι. Σίγουρα το σόου που έκανε ο Κωνσταντίνος μέτρησε. Όλα αυτά που έκανε μπορεί να είχαν δημιουργήσει εντάσεις στην ομάδα του αλλά όπως φαίνεται αρκετή μερίδα του κοινού αρέσκεται σε αυτές τις συμπεριφορές οπότε ήταν και αυτό κάτι που τον βοήθησε στην ψηφοφορία».

Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τον οποίοι ήταν μαζί προτεινόμενοι προς αποχώρηση, δήλωσε: «Τον Κωνσταντίνο τον είχα δει τυχαία σε κάποια βίντεο που είχε γίνει viral με κάτι κοιλιακούς. Η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή, διότι έθιξε έννοιες πολύ βαριές. Ποιος είναι αυτός και τι ξέρει για τις κακουχίες που έχει περάσει ο καθένας. Δεν σεβάστηκε τον θάνατο του πατέρα του Τάκη. Ένιωσα αδικία που έφυγα εγώ και έμεινε ο Κωνσταντίνος. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να κάνω τσακωμούς και ίντριγκες για να πάρω την εύνοια του τηλεοπτικού κοινού».

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι κάποιοι με προσέγγισαν για να δουν τι συμβαίνει έξω. Αυτός που ενδιαφερόταν περισσότερο ήταν ο Γιώργο Κατσαούνης αλλά εγώ δεν του είπα κάτι», κατέληξε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου