Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Θα δώσω μέρος της αμοιβής από το Survivor στο Χαμόγελο του παιδιού» (Βίντεο)

Κίνηση ευαισθησίας από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά το Survivor.

Καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό του Love It στον ΣΚΑΪ λίγες μέρες μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως αποφάσισε να παραχωρήσει μεγάλο μέρος της αμοιβής από το ριάλιτι επιβίωσης στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν εκτίθεσαι, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να πει ότι θέλει. Εγώ δεν δίνω βαρύτητα σε αυτά τα πράγματα διότι ξέρω πάρα πολύ καλά ποια είμαι όπως ξέρεις και συ, Ιωάννα μου, όπως και όλοι εδώ που καθόμαστε. Από κει και πέρα πολλοί θα πουν και τα θετικά, πολλοί θα πουν και τα αρνητικά
και οτιδήποτε προσφέρεις στον κόσμο… Είμαι μαθημένη σε αυτό».

«Εγώ αποφάσισα βγαίνοντας από το Survivor να δώσω ένα μεγάλο μέρος της αμοιβής μου, που ακόμα δεν την έχω πάρει, στο Χαμόγελο του παιδιού».

https://youtu.be/XZiDB6Aj9zM

«Μπήκα λοιπόν στο Twitter και το 99% του κόσμου έλεγε πολύ όμορφα λόγια γιατί έβλεπα τα tags και τα mentions. 1% έλεγε πικρόχολα σχόλια. Δεν πειράζει, είναι όλα μες στο πρόγραμμα στη ζωή αυτή. Το θέμα είναι όταν πηγαίνουμε στο κρεβάτι μας, να κοιμόμαστε όμορφα και να έχουμε καλή συνείδηση» πρόσθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου