Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

X Factor: Η Φανή Λαγκαδιώτου έβαλε… τρίποντο στις auditions! (Βίντεο)

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η πρώην μπασκετμπολίστρια Φανή Λαγκαδιώτου πήρε τέσσερα «ναι» εντυπωσιάζοντας τους κριτές του X Factor με τη χροιά και την ενέργειά της!

Η 22χρονη διαγωνιζόμενη είναι DJ στη Θεσσαλονίκη και, όπως αποκάλυψε στους κριτές, έπαιζε επαγγελματικά μπάσκετ και επρόκειτο να φύγει με υποτροφία για την Αμερική, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω ατυχιών με τους προπονητές.

Για την προσωπική της ζωή είπε ότι έχει πολλά στηρίγματα: «Έχω πάρα πολλούς φίλους, οι γονείς μου είναι πάντα δίπλα μου ό,τι και να κάνω, και πάνω απ’ όλα έχω την κοπέλα μου που πάντα με υποστηρίζει».

Αφού ερμήνευσε στην audition το «Stitches» του Shawn Mendes, φάνηκε ότι είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό και στο τραγούδι. Η χροιά της εντυπωσίασε όλους τους κριτές, αν και της έκαναν αρκετές παρατηρήσεις για τη φωνή της.

Ο Στέλιος Ρόκκος τη συμβούλευσε, όπως έκανε προπόνηση στο μπάσκετ, να κάνει καθημερινά μαθήματα φωνητικής: «Φαίνεται ότι δεν το έχεις δουλέψει όσο αξίζει στη χροιά σου, που είναι μοναδική».

«Κρατάω την ενέργειά σου και νιώθω ότι θέλεις να το κάνεις πολύ», σχολίασε ο Μιχάλης Κουινέλης, ο οποίος με τη σειρά του συμβούλευσε τη Φανή Λαγκαδιώτου να προσέχει τα τραγούδια που επιλέγει και να τα προβάρει πολύ.

«Είναι καταπληκτική εμπειρία»

«Αισθάνομαι τέλεια. Είναι καταπληκτική όλη η εμπειρία. Δεν περίμενα να πάρω 4 νέα. Ο ανταγωνισμός φέτος είχε πιάσει “κόκκινο”, κανείς δεν ήξερε αν θα περάσει ή όχι. Μακάρι στο μέλλον να είμαστε όλοι καλά και να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πρώτα στην ελληνική μουσική σκηνή, και μετά, γιατί όχι και στο εξωτερικό», ανέφερε η Φανή Λαγκαδιώτου μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!».

«Η οικογένειά μου μού δίνει απίστευτη αυτοπεποίθηση. Με στηρίζουν στα πάντα», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου