Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Σβάρνα» τα… ριάλιτι είχε πάρει ο Δασκαλάκης: Δήλωση συμμετοχής σε Voice και Survivor, ενώ είχε χάσει 2 παιδιά

Την τύχη του μέσα από τα ριάλιτι φαίνεται πως έψαχνε να βρει ο Μάνος Δασκαλάκης, την περίοδο που είχαν φύγει από τη ζωή τα δύο του παιδιά.

Ερωτηματικά προκαλεί η συμπεριφορά του πατέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη, ο πατέρας των παιδιών, που επιδεικνύει ιδιαίτερα ψύχραιμη συμπεριφορά, μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, είχε δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι “X-Factor”, λίγο διάστημα πριν φύγει από τη ζωή και το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Μάλιστα, το είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, λέγοντας ότι ήταν η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου που του είχε συμπληρώσει την αίτηση για τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι X-Factor. Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε δηλώσει επίσης συμμετοχή και στο μουσικό ριάλιτι τραγουδιού “House of Fame”, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια νέα αποκάλυψη για τον πατέρα των τριών παιδιών.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, ο Μάνος Δασκαλάκης πριν από εναν χρόνο είχε δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι The Voice, του ΣΚΑΪ, την περίοδο που είχε χάσει τα δύο του παιδιά, τη Μαλένα και την Ιριδα.

Σύμφωνα πάντα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο 30χρονος δήλωσε συμμετοχή πριν από μερικούς μήνες και για το φετινό Survivor, και -όπως φαίνεται- δεν θα τον πείραζε να φύγει για τον Αγιο Δομήνικο, ενώ τα δύο του παιδιά είχαν φύγει από τη ζωή και το τρίτο βρισκόταν στο νοσοκομείο.

“Φαίνεται ότι ο ανθρωπος προσπαθούσε να ‘πιάσει την καλή'”, ανέφερε εξοργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου