Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νόρα Βαλσάμη – Δάνης Κατρανίδης: Σπάνια φωτογραφία από το 1987

Μία σπάνια φωτογραφία έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον φακό του γνωστού φωτογράφου, Κλεισθένη.

Ο Κλεισθένης Δασκαλάκος ήταν φωτογράφος των μεγαλύτερων Ελλήνων σταρ, μεταξύ των οποίων και της Αλίκης Βουγιουκλάκη και στον λογαριασμό στο Instagram που είναι αφιερωμένος σε εκείνον ανεβαίνουν συχνά παλιές φωτογραφίες  καλλιτεχνών. Αυτή τη φορά δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία της Νόρας Βαλσάμη και του Δάνη Κατρανίδη. Είναι από την παράσταση “Το κορίτσι της καμπίνας” στο θέατρο Λαμπέτη και έχει τραβηχτεί το 1987.

 

Η Νόρα Βαλσάμη, τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μόνιμα στη Σύρο.  Η ίδια και ο γιος της, Ερρίκος Ανδρέου, είχαν μιλήσει πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή Love it και αναφέρθηκαν στη ζωή τους στο νησί των Κυκλάδων.

“Μια χαρά είμαι, απλά έχω λίγο τη μέση μου. Δεν με χάσατε, θα γίνω καλά. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη. Απλά πονάει λίγο η μέση μου από την υγρασία. Είμαι πολύ ήρεμα, αλλά είμαστε πολύ μακριά, σε ένα βουνό. Θα πάμε να το φτιάξουμε το σπίτι στη Ραφήνα, γιατί έχει πρόβλημα. Θα πάει ο γιος μου να δει αν μπορεί να το φτιάξουν” είχε πει η Νόρα Βαλσάμη. Εγώ πάντα ήμουν της μοναξιάς. Πεθάνανε όλες οι φίλες μου” είχε δηλώσει επίσης.

Όσον αφορά στον Δάνη Κατρανίδη, είχε περάσει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πριν από μερικούς μήνες. Όπως είχε γράψει η Espresso, ήταν λίγο μετά το περυσινό Πάσχα όταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του θεάτρου, του κινηματογράφου και της TV είχε βρεθεί για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο. Οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις όπως και έγινε. Ο ηθοποιός βρέθηκε αρκετές φορές σε μεγάλο νοσοκομείο υπό άκρα μυστικότητα, με σκοπό να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία που του πρότειναν οι θεράποντες ιατροί του.

Αυτή την περίοδο βλέπει στους κινηματογράφους να παίζεται η τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, με θέμα τον Παναθηναϊκό και τίτλο «Ταξίδι στα αστέρια», στην οποία υποδύεται τον ιστορικό ηγέτη του μπασκετικού «εξάστερου» Παύλο Γιαννακόπουλο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου