Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

X Factor: Η Ναταλία Ρωμανού με το δυνατό κοινωνικό της μήνυμα κέρδισε τους κριτές (Βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Ναταλία Ρωμανού, η οποία βρέθηκε στις auditions του X Factor και πέρασε ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα, ως η πρώτη διεμφυλική τραγουδίστρια.

Γεννήθηκε αγόρι, όμως δεν ένιωσε ποτέ ότι ανήκε σε αυτό το φύλο. «Ήταν ένα λάθος που γεννήθηκα αγόρι, αλλά το διόρθωσα και είμαι εγώ», είπε η Ναταλία Ρωμανού.

Με την audition της στο X Factor θέλησε να περάσει ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα: «Ήρθε ο καιρός να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βγούμε όλοι στην επιφάνεια και να μην είμαστε στο περιθώριο. Η κοινωνία μας είναι ακόμα με παρωπίδες. Ήρθα για να δείξω ότι μπορώ, όχι μόνο εγώ, αλλά και όλα τα παιδιά που έχουν τη στάμπα. Ανήκουμε σ’ αυτή την κοινωνία!».

Με το τραγούδι που διάλεξε, το «Κλείστε τις πόρτες» της Χριστίνας Μαραγκόζη, προβλημάτισε την κριτική επιτροπή, ιδιαίτερα τον Στέλιο Ρόκκο, κατάφερε όμως να πάρει τρία «ναι».

«Βλέπω έναν άνθρωπο που χαίρεται αυτό που κάνει και με έκανε να χαρώ και εγώ», είπε ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ η Μαρίζα Ρίζου σχολίασε: «Φαίνεται ότι έχει άνεση με τη σκηνή και μου πέρασες τον νταλκά».

«Είμαι σε μια φάση που το απολαμβάνω, το ζω. Σίγουρα κρατάω κάθε συμβουλή ξεχωριστά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για ό,τι έρχεται. Πήγα στο X Factor με ενδοιασμούς, λόγω του ότι είμαι η μόνη διεμφυλική τραγουδίστρια και ακόμα η Ελλάδα δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό 100%. Αλλά πήγα γιατί σκέφτηκα ότι ακόμα και αν δεν περνούσα, θα έδινα ένα μήνυμα στα νέα παιδιά και να ανοιχτεί ένας δρόμος», είπε η Ναταλία Ρωμανού.

«Σίγουρα έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες στο παρελθόν στη δουλειά μου και στα μαγαζιά που δούλευα. Αλλά όταν μου δόθηκε ευκαιρία για το X Factor είπα ότι είμαι προετοιμασμένη για όλα. Το είχα πει κρυφά στη μαμά μου ότι το σκέφτομαι και με στήριξε και μου είπε να το κάνω. Είμαι άνθρωπος αληθινός, οι φίλοι μου και το σχολείο μου με δέχτηκαν. Βγήκα στην προσευχή και είπα ότι είμαι η Ναταλία και το σεβάστηκαν. Το “μπράβο” δεν πάει σε εμένα, αλλά σε όλους εσάς που δείξατε ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο», πρόσθεσε η ίδια.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου