Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νίκος Μουτσινάς: Με «Ρουκ Ζουκ» ξεκίνησε την εκπομπή του μετά την αλλαγή ώρας (Βίντεο)

Νέα πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 4/4 για τον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι, καθώς από εδώ και πέρα η εκπομπή του θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:00 στον ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής είχε ενημερώσει εδώ και καιρό τους τηλεθεατές για αυτή την αλλαγή και σήμερα καλησπέρισε για πρώτη φορά το κοινό του μία ώρα αργότερα.

Στην έναρξη της εκπομπής είδαμε ένα μικρό απόσπασμα από το Ρουκ Ζουκ, το οποίο έπαιζε την ίδια ώρα με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, τώρα όμως, μετά την αλλαγή, ο παρουσιαστής είναι χαρούμενος πλέον και εισέβαλε στο πλατό του τραγουδώντας και στη συνέχεια δήλωσε: «Καλησπέρα παιδιά. Τσιμπάω λίγο από το μεσημεράκι και δίνω στο απογευματάκι. Είναι το πιο ευχάριστο από τα ευχάριστα, στις 16:00. Επιτέλους παιδιά αλλαγές, φρέσκος αέρας, η Ζέτα έχει τελειώσει εδώ και ώρα την εκπομπή. Όλα μια χαρά. Εμείς έτσι και αλλιώς δεν το κάναμε για αυτό, γιατί με την κοπέλα υπάρχει και μία φιλία που παίζεται βέβαια τις τελευταίες ημέρες αλλά εντάξει. Θέλαμε να πάμε τέσσερις για να έχουμε θέματα».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου