Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

X Factor: «I wanna be your slave» από τον Θωμά (Βίντεο)

Αποφασισμένος να σπάσει τα στερεότυπα στη μουσική βιομηχανία είναι ο Θωμάς Θεοδώρου.

Ο Θωμάς είναι 20 χρονών. Κατάγεται από την Άρτα, μένει στη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει σκηνοθεσία. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το τραγούδι και τον χορό, με την μουσική να μπαίνει από νωρίς στη ζωή του.

«Πολλά χρόνια καταπιέζομαι και μέσω της εμφάνισής μου θέλω να δείξω ποιος πραγματικά είμαι. Όταν βγήκα για πρώτη φορά έξω με τακούνια, είδα πολλά βλέμματα να με κοιτάνε. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά, δεν ντρέπομαι να ντύνομαι όπως εκφράζομαι», δήλωσε.

Ο ίδιος εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του X-Factor ερμηνεύοντας το τραγούδι «I wanna be your slave» των Maneskin και δήλωσε αποφασισμένος να κερδίσει!

«Φωνητικά δεν ήσουν καλός. Έχεις ένα παρουσιαστικό, έναν αέρα, που είναι χρήσιμος, αλλά αυτό το πράγμα δεν πρέπει να υπερβαίνει τις δυνατότητες στον λαιμό μας…», είπε ο Χρήστος Μάστοας.

«Το X-Factor είναι ένα πακέτο, δεν είναι μόνο μία φωνή. Θα ήθελα να σε ξαναδώ», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, ενώ η Μαρίζα Ρίζου δήλωσε πως φωνητικά δεν κατάλαβε την τύφλα της!

«Επέλεξες ένα κομμάτι που δεν θα έπρεπε. Αδερφέ, μην το αφήσεις καθόλου! Έχει κάτι που βλέπεις πολύ σπάνια στην Ελλάδα», είπε ο Στέλιος Ρόκκος, με τον Θωμά Θεοδώρου να λαμβάνει δύο «ναι» και δύο «όχι» από τους κριτές.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου