Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γουίλ Σμιθ – Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Οι αποκαλύψεις για την αντισυμβατική τους σχέση και την…«ασυνήθιστη αγάπη» τους (Βίντεο)

Μετά το επεισοδιακό συμβάν με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στη φετινή βραδιά των βραβείων Όσκαρ, με αφορμή το…άστοχο σχόλιο του παρουσιαστή προς τη γυναίκα του ηθοποιού, Τζέιντα, η εκπομπή «Ελένη» μας παρουσιάζει ένα βίντεο-αφιέρωμα για την αντισυμβατική σχέση του ζευγαριού.

Μέσα από την εκπομπή της, η Τζέιντα Σμιθ θα μιλούσε δημόσια για την αλωπεκίαση, ενώ λίγες μέρες μετά θα ξύριζε τα μαλλιά της ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο Ιnstagram.

Ο Γουίλ Σμιθ και η Τζέιντα γνωρίστηκαν το 1994 και παντρευτήκαν το 1997. Η αρχή των αποκαλύψεων για τη σχέση τους έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όπως θα αποκάλυπτε ο Γουίλ Σμιθ, οι εξωσυζυγικές σχέσεις «είναι μέρος του γάμου του με την Τζέιντα» και πως φαντασιωνόταν «ένα χαρέμι 20 γυναικών».

Ένα μήνα μετα τις αποκαλύψεις του Γουίλ, η Τζέιντα θα εξηγούσε πως αυτό μπορεί να είναι άβολο για κάποιους, όμως οι σκέψεις τους για το σεξ «είναι υγιείς».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου