Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Χ-Factor: Ο 16χρονος ράπερ που αποθέωσαν οι κριτές, στο «Πάμε Δανάη!» (Βίντεο)

Ο Μπαράν (SHADY) είναι 16 ετών (μαθητής Β’ Λυκείου), έχει καταγωγή από το Κουρδιστάν και σε ηλικία 5 ετών μετακόμισε στη Λεμεσό της Κύπρου με τους γονείς του.

Αγαπά και ασχολείται με τη ραπ – τραπ και hip hop μουσική. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, γράφει στίχους με βαθύτερα νοήματα και διαχωρίζει τον εαυτό του από τους υπόλοιπους ράπερ/ τραπερς που στον στίχο τους μιλούν για χρήμα και υβρίζουν.

Μιλάει τρεις γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά και Τουρκικά. Έχει κυκλοφορήσει δικά του κομμάτια στο Youtube. Μέσα από το XF επιθυμεί την προώθηση της δουλειάς του και την αναγνώριση.

Ο ράπερ Shady, που πήρε συγχαρητήρια για τους στίχους του από τον Μιχάλη Κουινέλη και τέσσερα «ναι» από την επιτροπή, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Τα τραγούδια μου είναι ο τρόπος που εκφράζομαι, βγαίνει από την ψυχή μου. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο ως στόχο. Θέλω αυτό που όλοι θέλουμε, να πάμε κάπου ψηλά, να πέτυχω κάτι ωραίο να κάνω την οικογένεια μου περήφανη», είπε ο νεαρός τραγουδιστής λέγοντας ότι τα πιο πολλά τραγούδια του είναι βιωματικά.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου