Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δίκη Φιλιππίδη: Η αναφορά στην Καινούργιου μέσα στη δικαστική αίθουσα – Έτσι αντέδρασε όταν το έμαθε on air (Βίντεο)

Μεγάλη είναι η ένταση που έχει δημιουργηθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σήμερα κανονικά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με τη συνοδεία αστυνομικών μπαίνοντας στον χώρο αθόρυβα από το ασανσέρ του κυλικείου.

Το «παρών» έδωσαν και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους Δημήτρη αλλά και οι ηθοποιοί Λένα Δροσάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η δίκη έχει διακοπεί καθώς οι τόνοι ανάμεσα στους δικηγόρους των δυο πλευρών ανέβηκαν αρκετά.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” o δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε αναφορά και στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου κατηγορώντας την ότι κάνει “τηλεδικαστήριο”.

«Αναφέρθηκα και εγώ στο δικαστήριο; Τι είπε για μένα στη δίκη; Τι ανέφερε για μένα ο κύριος Δημητρακόπουλος; Επί λέξει να πούμε» αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου όταν έμαθε για το εν λόγω συμβάν.

Αφού η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη που βρίσκεται στο δικαστήριο της μετέφερε το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε: «Εμείς κάνουμε τηλεδικαστήριο; Να ρωτήσω τώρα εγώ, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν έχουν καλέσει τον κύριο Δημητρακόπουλο να τοποθετηθεί; Ναί… Άλλες πρωινές εκπομπές; Αναφέρθηκε μόνο το όνομά μου στη δίκη;

Αν θυμάμαι, είχε βγει και μου είχε δώσει και πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που χειρίζομαι τις καταστάσεις, το πόσο έχω εξελιχθεί… Αν πιστεύει ότι ειδικά η δική μας εκπομπή είναι μαζί με τα θύματα -που ναι είμαστε- και είναι και τιμή μας αυτό όμως, έχουμε κρατήσει πάρα πολλές ισορροπίες γιατί υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας καλώς ή κακώς.

Είμαστε πολύ προσεκτικοί. Μεταφέρουμε τα λεγόμενα και τα δεδομένα. Ταυτόχρoνα έχουμε ξεκαθαρίσει άπειρες φορές ότι η σύζυγός του και ο γιος του δεν πρέπει να έχουν καμία… Τέλος πάντων τι να πω, αφού αναφέρθηκα και στη δίκη…».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου