Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τα μοντέλα των 90’s που μεσουράνησαν στην Ελλάδα (Βίντεο)

Ήταν και είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που γνώρισαν τη δόξα και τον θαυμασμό όλων την εποχή των 90’s.

Η Βίκυ Κουλιανού ήταν η μούσα του Μιχάλη Ασλάνη. Την εντόπισε τυχαία σε ένα λεωφορείο. Λίγους μήνες μετά έκανε πασαρέλα για τους πιο γνωστούς οίκους της Ευρώπης.

Η Εύη Αδάμ στέφθηκε Μις Ελλάς το 1995, άφησε το στέμμα στον πατέρα της και αποχώρησε από τα καλλιστεία με την μηχανή της. Δεν έκανε μεγαλειώδη καριέρα, αν και θα μπορούσε, καθώς στα 26 της παντρεύτηκε τον Λάμπη Λιβιεράτο και έγινε μητέρα.

Η Ρέα Τουτουντζή, η Σταρ Ελλάς 1994, η οποία δεν απαρνήθηκε ποτέ την αγορίστικη κόμη της και μεσουράνησε στις πασαρέλες έως το 2000. Έκανε ύστερα θέατρο, σινεμά και συμμετείχε σε αρκετές σειρές.

Η Τζένη Μπαλατσινού στα 19 της στέφθηκε Σταρ Ελλάς και στη συνέχεια σε παγκόσμιο διαγωνισμό στέφθηκε Μις ΠΑγκόσμιος Τουρισμός. Το 1992 επιλέχθηκε να παρουσιάσει το δελτίο καιρού στο κανάλι του ΑΝΤ1, ενώ έκανε ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά «Λάμψη».

Η ευρωβουλευτής, Έλενα Κουντουρά υπήρξε πρότυπο ελληνικής ομορφιάς. Μεσουράνησε σε όλες τις διεθνείς πασαρέλες και το 1991 ανακηρύχτηκε από το CNN ως ένα από τα 10 καλύτερα μοντέλα του κόσμου.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου ήταν μόλις 21 ετών όταν εξελέγη Σταρ Ελλάς. Το 1992 πήρε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό Μις Ευρώπη κερδίζοντας τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας.

Η Νόνη Δούνια άφησε τον αθλητισμό και την κολύμβηση για τις πασαρέλες. Το 1996 στέφθηκε Μις Ελλάς. Το 2019 εξελέγη βουλευτής Πειραιώς με τη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου