Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τσιμτσιλή για Κοντομηνά: Νιώθουμε πολύ τυχεροί που τον γνωρίσαμε (Βίντεο)

Ο επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς απεβίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στον θάνατο του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα σε ιδιωτικό κέντρο υγείας, αναφέρθηκε με συγκίνηση, η παρουσιάστρια του Alpha, Σταμτίνα Τσιμτσιλή.

Ο επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης του Alpha, νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό με σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα φίλοι και γνωστοί για την είδηση που βγάλαμε πρώτοι για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά, εγώ συνδέομαι προσωπικά με την ανιψιά του την Ελίνα Αλεξανδράτου. Είναι κόρη της μονάκριβης αδελφής του. Είμαστε πολύ καλές φίλες, εκείνη μου έστειλε την είδηση. Την διασταυρώνουμε, μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες και θα επανέλθουμε. Ένας άνθρωπος με γεμάτη ζωή, με πολλά χιλιόμετρα στον επιχειρηματικό κόσμο, με μεγάλη γενναιοδωρία στην ψυχή», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια είπε στη συνέχεια, «εδώ στον Alpha όσοι τον είχαμε γνωρίσει νιώθουμε πολύ τυχεροί», τονίζοντας ότι τον τελευταίο καιρό έδινε σκληρή μάχη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Πολλοί περίμεναν ότι αυτή η είδηση θα είχε συμβεί νωρίτερα. Ήταν μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή» κατέληξε λέγοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου