Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γεράσιμος Γεννατάς: Προσπάθησα να είμαι έντιμος, αλλά… (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Γεράσιμο Γεννατά, ο οποίος μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για παρουσίαση, τα δημοσιεύματα που τον πλήγωσαν και τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε.

«Το “Κόκκαλο” είναι μια παράσταση που αντλεί το υλικό της από τη ζωή του Αντονέν Αρτώ», σημείωσε ο αγαπημένος ηθοποιός αναφορικά με την παράσταση – μονόλογο στην οποία πρωταγωνιστεί, στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης.

Ο ίδιος μίλησε και για την αγαπημένη σειρά του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα», στην οποία συμμετέχει, λέγοντας ότι «Η “Σκοτεινή θάλασσα” είναι μια υψηλού επιπέδου σειρά και μια προσπάθεια της τηλεόρασης να επανατοποθετηθεί με έναν τρόπο που δεν είναι ευκαιριακός».

«Για ένα διάστημα, λίγο πριν τελειώσει η οικονομική ευημερία της τηλεόρασης πήρα κάποιες υψηλές αμοιβές», παραδέχτηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

«Μου έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση στην τηλεόραση μια – δυο φορές. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που βαριέμαι πολύ τον εαυτό μου, αν έκανα ποτέ οτιδήποτε άλλο εκτός της υποκριτικής, θα έπρεπε να το “δουλέψω”» πολύ», αποκάλυψε.

«Πρέπει να έχουμε ένα ηθικό περιεχόμενο και ορισμένες αρχές, βάσει των οποίων θα βαδίζουμε στη ζωή, αλλιώς δε θα πάμε πουθενά», τόνισε ο Γεράσιμος Γεννατάς, σχολιάζοντας το γεγονός ότι έχει απορρίψει μισθό 200.000 ευρώ για τηλεοπτική διαφήμιση.

Αναφερόμενος στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε ότι «Αναφορικά με την οικονομική περιπέτεια που είχα περάσει, εγώ προσπάθησα να είμαι έντιμος, αλλά δεν τα κατάφερα. Είχαν βγει εκείνη την εποχή κάποιοι τίτλοι ότι δε μπορώ να ζήσω και ότι πεινάω. Δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Γιατί αυτή η ανθρωποφαγία;».

«Είναι θέμα της κοινωνίας μας. Ζούμε μια στιγμή που πρέπει να μας απασχολήσει ως ανθρώπους και να αναρωτηθούμε αν θέλουμε να ζούμε όλοι μαζί», είπε σχετικά με το κίνημα MeToo.

«Αυτές οι γκρίζες μέρες που ζούμε, των ιών, των σεξισμών, των δολοφονημένων γυναικών, δεν είναι ανθρώπινη κοινωνία αλλά κανιβαλισμός. Αυτό από κάπου έρχεται, αν δε μας απασχολήσει κάπου θα πάει, δε θα σταματήσει», τόνισε κλείνοντας ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου