Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

X Factor: Οι κριτές του talent show μιλούν για όσα θα δούμε στο μεγαλύτερο talent show που έρχεται στο μεγάλο κανάλι (Βίντεο)

To «Χ Factor», το μακροβιότερο μουσικό talent show, μπαίνει στην τελική ευθεία και έρχεται στο MEGA για να αναδείξει τον επόμενο σούπερ σταρ της χώρας, μέσα από μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών!

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τους κριτές του talent show, οι οποίοι μίλησαν για όσα πρόκειται να δούμε!

«Η Μαρίζα είναι η αποκάλυψη της παρέας. Στις 100 φορές που έχει πει τη γνώμη της διαφωνώ στις 99», είπε γελώντας ο Στέλιος Ρόκκος.

«Ψάχνω μια ωραία φωνή με ωραία παρουσία που να θέλει πολύ να το ζήσει για να φτάσει στο απόλυτο. Ο Στέλιος Ρόκκος είναι εγγύηση, ο Χρήστος Μάστορας είναι ο όμορφος και η Μαρίζα Ρίζου είναι η έκπληξη. Αυστηρός δεν είμαι ποτέ. Προσπαθώ σε κάθε παιδί που έρχεται να του δώσω ό,τι ξέρω», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Αισθάνομαι τεράστιο ενθουσιασμό. Το έχω αγαπήσει αυτό το project και η ομάδα που έχουμε στήσει είναι υπέροχη. Με τη Μαρίζα και το Μιχάλη γνωρίζομαι καλύτερα. Με το Στέλιο τον είχα δει κάποιες φορές, τώρα έχουμε γίνει φίλοι. Ψάχνω έναν άνθρωπο που θα είναι δουλευταράς», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

«Έκανα κέφι και είπα το ναι. Η ποιότητα παραγωγής, οι άνθρωποι και αυτό το κανάλι με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ψάχνω ένα μικρό πλανήτη που θα έχει ένα ενδιαφέρον, που θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε να βρει την καλλιτεχνική του ύπαρξη», είπε η Μαρίζα Ρίζου.

«Με το Μιχάλη έχω συνεργαστεί. Τον αγαπώ πολύ. Το Χρήστο τον ξέρω χρόνια τώρα, δεν είχαμε γνωριστεί καλύτερα. Από τη Μαρίζα έχω μόνο να μάθω. Μου είχαν γίνει προτάσεις και στο παρελθόν. Είχα κάνει μια απόπειρα αλλά απέτυχε παταγωδώς, δεν είχα χημεία με κανέναν στο πάνελ», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Ο ρόλος μου είναι να είμαι δίπλα στο διαγωνιζόμενο και να του απαλύνω το άγχος. Έχω μεγάλη χαρά να μοιράζομαι τα backstage με τον Ηλία Μπόγδανο, είναι ο ορισμός της θετικής ενέργειας», σημείωσε από την πλευρά της η Κατερίνα Λιόλιου.

«Θέλω να μεταδώσω στα παιδιά όσο μπορώ θετική ενέργεια για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα κάνω κάτι τέτοιο. Έπαθα πλάκα όταν μου κάνανε πρόταση. Με την Κατερίνα έχουμε δέσει, είναι σαν να την ξέρω χρόνια», ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου