Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Survivor: «Στα κόκκινα» οι Μαχητές για τη μοιρασιά του ρυζιού

Η εκπομπή love it του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου μετέδωσε εικόνες από τον καυγά για το λιγοστό ρύζι που έπρεπε να μοιραστεί η ομάδα

Διαλυτική είναι η κατάσταση στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor.

 

Η εκπομπή love it του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου μετέδωσε εικόνες από τον καυγά για το λιγοστό ρύζι που έπρεπε να μοιραστεί η ομάδα.

«Ήταν γεμάτο το πιάτο κι εμένα μ’ έδινε άδειο», «φέρε τουλάχιστον αύριο και καμία νίκη μη σε έχουμε τσάμπα εδώ», «εγώ θα κάνω ό,τι γουστάρω, άμα γουστάρω δεν θα παίζω κιόλας και θα φέρνω πέναλτι», είναι μόνο μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν.

Η Πελαγία Καζολέα δήλωσε στην κάμερα ότι δεν ήρθε στο νησί με κανένα προσωπικό στόχο, θέλει να μείνει αλλά είναι και έτοιμη να επιστρέψει.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη είπε ότι ο Σάββας Κάλφας «ψοφούσε» να ψηφίσει εκείνη, αλλά επειδή έχουν φανεί πολλές «κωλοτούμπες» του, ψήφισε τον Σπύρο Μαρτίκα για να είναι καλυμμένος.

Ο Σπύρος Μαρτίκας τα «έχωσε» άγρια τόσο στην Πελαγία όσο και την Σοφιάννα τις οποίες χαρακτήρισε ό,τι πιο ύπουλο και κακεντρεχές έχει γνωρίσει.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, είπε ότι πρέπει να φύγει ο Σπύρος γιατί ευθύνεται για την γκρίνια και τη μιζέρια που υπάρχει μέσα στην ομάδα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου