Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βάσια Τριφύλλη: Αν ερχόμουν αντιμέτωπη με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά θα τον έσπαγα στο ξύλο (Βίντεο)

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η Βάσια Τριφύλλη.

Η ηθοποιός και πολιτικός εξήγησε τον λόγο που απέχει από την τηλεόραση, μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και την απιστία.

«Επέλεξα να αποσυρθώ από την τηλεόραση γιατί ήθελα να φύγω ‘λεβέντικα’. Υπήρξαν πολλές προτάσεις για να επιστρέψω αλλά δεν το σκέφτηκα ποτέ».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές λέει:

«Αν ερχόμουν αντιμέτωπη με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά θα τον έσπαγα στο ξύλο όποιος και αν ήταν. Έχουμε να ακούσουμε πολλές καταγγελίες και από πιο παλιά που τα έκρυβαν».

Για την προσωπική της ζωή σημειώνει:

«Είμαι 77 ετών και φροντίζω τον εαυτό μου ‘αγνοώντας’ τον. Ο Θεός θέλησε να έχω αυτήν τη φόρμα. Ο έρωτας είναι το μεγαλύτερο και βασικότερο συναίσθημα σε αυτήν τη ζωή. Με έχουν απατήσει. Ακόμη και τώρα με απατάνε που δεν έχω κανέναν. Όποτε έχω απατήσει άντρα ήταν γιατί με απάτησε».

Και συμπληρώνει:

«Μου έχει στοιχίσει η ειλικρίνειά μου. Ακόμα και τώρα μου στοιχίζει. Ποτέ δεν ήμουν ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Δε με ενδιέφερε να δημιουργήσω πρόβλημα στην κοπέλα που ήταν απέναντί μου».

Όσο για την κόρη της;

«Δε θέλησα να γεννήσω παιδί ποτέ. Τη Βερόνικα τη ‘διάλεξα’. Η κόρη μου, μου έκανε δώρο τον εγγονό μου και η συμβουλή που του δίνω είναι να μην παντρευτεί νωρίς, να ζήσει τη ζωή του».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου