Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το “Κόκκινο Ποτάμι” επιστρέφει στο OPEN – Οι πρώτες πληροφορίες

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές αναμένεται όπως όλα δείχνουν να επιστρέψει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το “Κόκκινο Ποτάμι” του Μανούσου Μανουσάκη φαίνεται πως εκτός από τους τηλεθεατές κέρδισε και το OPEN που επιθυμεί να το επαναφέρει με νέα επεισόδια.

Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time” μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ολοκλήρωση της τελικής συμφωνίας του καναλιού με τον σκηνοθέτη των επιτυχιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας μόλις η συμφωνία “κλείσει” οριστικά, θα ξεκινήσει η αναζήτηση των ηθοποιών που θα πάρουν μέρος στον νέο κύκλο της σειράς, ενώ σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή της Αναστασίας Παντούση, η οποία στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου επέζησε παίρνοντας τον δρόμο της προσφυγιάς.

Λίγες ημέρες νωρίτερα και η Real News, είχε αποκαλύψει την επιστροφή του “Κόκκινου Ποταμιού” στο OPEN. Όπως είχε αναφέρει το δημοσίευμα, κοινή επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεχιστεί η ιστορία της σειράς από το σημείο που τελείωσε και να αφηγηθούν τη συνέχεια.

Πηγή: Yupiii.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου