Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Survivor: Αποχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ξέσπασαν σε λυγμούς

Έπαθαν σοκ με την τροπή που πήρε το παιχνίδι.

Ο απόλυτος χαμός απόψε στο Survivor, καθώς κανείς δεν περίμενε κανείς να αποχωρήσει απόψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Συγκεκριμένα οι λαβωμένοι αυτής της εβδομάδας ήταν οι Διάσημοι, οι οποίοι έχασαν όλα τα αγωνίσματα για την ασυλία κι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν Κόκκινοι. Βέβαια το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών κι ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει από το πρώτο συμβούλιο ότι αυτήν την εβδομάδα, οι υποψήφιοι έπειτα από κάθε ψηφοφορία θα είναι δύο κι όχι ένας. Από το συμβούλιο της Κυριακής οι υποψήφιοι που προέκυψαν ήταν η Αθηνά Ευμορφιάδη κι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο συμβούλιο της Δευτέρας υπήρχαν ακόμα δύο υποψήφιοι από τη ψηφοφορία που ήταν ο Απόστολος Ρουβάς κι η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να ψηφιστεί. Η Βρισηίδα Ανδριώτου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδειξε τον τελευταίο υποψήφιο που ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προς έκπληξη πολλών.

Η ώρα της ανακοίνωσης έφτασε κι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως τις λιγότερες θετικές ψήφους συγκέντρωσε ο Λάμπρος, ο οποίος έπρεπε να αποχωρήσει. Δάκρυα και συγκίνηση επικράτησαν για τις δύο ομάδες κι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν άντεξε και λύγισε.

«Η απόφαση του κοινού είναι σεβαστή. Δεν το περίμενα αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Δεν θέλω να νιώθει άσχημα η Βρισηίδα που με έβαλε υποψήφιο γιατί ξέρω ότι δεν είχε κακό σκοπό. Θα σκεφτώ και το καλό γιατί ο Απόστολος έβγαλε ένα λογύδριο προχθές κι είπε από το κακό να βγάζεις το καλό Έχω να γυρίσω σε πολύ καλά πράγματα. Την οικογένειά μου, την δουλειά μου, την κοπέλα μου» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου